Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja? Impotens talán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja? Impotens talán?

Figyelt kérdés

Van egy 45 év körüli ffi ismerősöm évek óta. Látszatra úgy tűnik szerelmes belém,vagy legalábbis izgatom a fantáziáját rendesen! Állandóan a képeimet lájkolja,nézegeti,utána kisregényeket ír,minden széppel-jóval! Találkoztam kb 4 alkalommal vele az én saját lakásomon,ahol nem történt igazából semmi. Ő masszirozgat, puszilgat és ennyi! Ha én kezdeményezek többet,elhárít!Utolsó alkalommal mikor itt volt,megfogadtam,akárhogy is,de megnézem,kitapogatom van e a nadrágjában valami? :) Már a cipzárt húztam volna le,gondoltam már sínen vagyok,de ő hirtelen kiabált egyet,hogy ÁLLJ és felugrott az ágyból,mondván belehasított a lábába,amit előtte vagy 1 hónappal műtöttek,bütyökre! Mi lehet ezzel a pasival a probléma?

Egy darabig utána nem jelentkezett,de egyszer csak megint leálltunk chatelni. Rátért megint milyen szép vagyok,hogy simogatna,puszilgatna reggeltől-estig,blablabla...

Felhoztam azt az éjszakát,miért csinálta ezt,először tagadta,aztán annyit irt rá,hogy de puszilgatott és masszírozott.

Háát mondom egy nőnek ez kevés!

Már arra is gondoltam,a fiúkat szereti talán,de akkor miért irkál nekem? Nem értem és nem tudom hová tenni ! Ti???

2016. aug. 19. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ti nők mindig ilyen pasik után futottok...
2016. aug. 19. 23:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, csak kicsit fiatalabb kivitelben. Imádott masszírozni, puszilgatni, ez jó is volt egy ideig. Aztán hozzá nyomódtam, de nem éreztem semmi keményet azon a helyen. Gondoltam, hogy biztos nagyon kicsi van neki. Aztán később magától lehúzta a gatyáját, akkor láttam meg, hogy zéró merevedés. :( És azt mondta, hogy kíván. Már ne is haragudjon meg, de annyira elment a kedvem, hogy többet sem láttam meztelen. Nem ehhez szoktam, hogy élesztgetni kelljen ott.
2016. aug. 19. 23:49
 13/15 A kérdező kommentje:

11! Fut a fene! Én rá se írok,ha Ő nem ír ! Csak tegnap este újból írt és eszembe jutottak a dolgok,gondoltam beírom,hátha tud valaki valamit! :)

12! :) Ez jó! :) Vele is ilyesmi lehet,mer nadrágon keresztül Én sem éreztem semmi keménységet! Gondoltam lassan levetkőztetem,hátha úgy...de nem jött össze! :)

2016. aug. 19. 23:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Millió oka lehet, de nem gondolom, hogy ezt neked kéne kitalálnod, vagy megoldanod.
2016. aug. 20. 11:45
 15/15 A kérdező kommentje:

14.Kitalálni nem tudom és igazából megoldani sem akarom! :)

Csak egyszerűen furcsa,Én ilyet még nem hallottam és nem tapasztaltam...

2016. aug. 20. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!