Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért csinál igy egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinál igy egy férfi?

Figyelt kérdés

Szerintettek ha egy férfi állandoan arrol beszél hogy külön akar meni egy kis idöre hogy tönkretesz az idegeit a kapcsoltam,mit szeretne különmenni!egyértelmü!

De ugyanez a férfi ha veszélyt érez pl albérlet felbontását hozza elö a tulaj (ami a mi helyzetünkbe szétvállásal járna) akkor rögtön bujjik hogy mi ugyse megyünk szét meg nem választ szét minket senki.stb.

Miért mondd ellent magának és miért? Szeret akkor még? 2és fél éve vagyunk együtt ö 35 én 20 :) és persze én vagyok a lány :) segitsetek :)

2010. ápr. 19. 21:17
 1/10 anonim válasza:
Ezt alaposan meg kell beszélnetek ebben nem tudok segíteni...(
2010. ápr. 19. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:

de minek ír az, aki nem tud semmit???

Sztem csak te képzeled be, hogy csak bújik! Kicsit lazítsatok a kapcsolaton! Menjetek el moziba, étterembe, lepjétek meg egymást, stb., hogy újra egymásba szeressetek biztosan! Kezd te és addig csináld, amíg nem viszonozza!

2010. ápr. 19. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem én képzeltem be magamnak :) nem szokásom képzelegni :) engem az ö öleleése tart életbe,szerinted akkor tudnék irni ha csak képzelegnék? :)
2010. ápr. 19. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Itt a gond. Ő tart téged életben? Ejnye, magadtól is illene élni tudnod. Azért csinálja, mert szétválni nem mer, amikor meg mégis feljön a lehetőség, egyből belédkapaszkodik félelmében, és belógatja eléd a mézes madzagot, hogy iigen, azért ő szeret (ennek ellenére az idegeire megy a kapcsolatotok, ahogy mondod, hogy mondta). Nem hiszem, hogy szeretne, csak kényelmesebb megoldás az ilyen kétszínűsködés.
2010. ápr. 19. 21:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy egy 35éves ffi nem mer elválni egy nála sokkal fiatalabb lánytol.Nem tudatom vele hogy nekem mennyire fáj mikor olyan dolgokat mondd! csöndben türöm tehát azt sem tudja hogy érte élek!!
2010. ápr. 19. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem mondod, gondolod, hogy nem tudja? Ugyan, az ilyesmi határozottan látszik, sokszor még az idegenek szemét is kiszúrja. Hát még az övét. Szerintem nem is azért fél elválni, mert hova menjen, vagy hasonló, sokkal inkább az izgatja, találna-e valahol még egy olyan lányt, aki úgy babusgatja az egóját, ahogy te teszed. Ezt legalábbis onnan gondolom, hogy még annyiban sem állsz ki ilyenkor az igazadért, hogy megemlítsd neki, hogy nem esik valami jól, mikor ezt csinálja.
2010. ápr. 19. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb együtt mentek valahova, kérd meg hogy lepjen meg egy helyesírási szótárral. Biztos mindketten örülni fogtok neki, hogy végre megtanulsz helyesen írni 20 évesen és még az is lehet, hogy ez lesz az első nagy lépés a kapcsolatotok rendbehozását illetően:)

Komolyabbra fordítva a szót, szerintem nagyon jó úton jársz, hogy ez a férfi teljes mértékben kihasználjon, végül eldobjon mint egy darab rongyot, szerintem ne hagyd magad, légy határozott, ülj le vele és őszintén beszélj meg vele mindent, ami nyomja a lelkedet, ha csak kifogásokat keres, meg tereli a témát, akkor tudni fogod mi jön ezután... 19/F

2010. ápr. 19. 22:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Helyesirási kedves fiatalember!Ide tanácsokért jön az ember nem pedig azért hogy leocsárolják! Képzeld el dixlexiás vagyok,vágod mi az? nem nagyon mi?
2010. ápr. 20. 14:36
 9/10 anonim válasza:

diszlexiás

nyelvvel, a beszéddel és az olvasástanulással kapcsolatos részképességzavar.

2010. ápr. 20. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Na igen, inkább diszgráfiás, ha már mindenképpen ehhez a kifogáshoz ragaszkodsz, bár nem tudom, az ő problémáik mennyiben terjednek ki a gépelésre is a kézírás mellett...
2010. ápr. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!