Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinál igy egy férfi?
Szerintettek ha egy férfi állandoan arrol beszél hogy külön akar meni egy kis idöre hogy tönkretesz az idegeit a kapcsoltam,mit szeretne különmenni!egyértelmü!
De ugyanez a férfi ha veszélyt érez pl albérlet felbontását hozza elö a tulaj (ami a mi helyzetünkbe szétvállásal járna) akkor rögtön bujjik hogy mi ugyse megyünk szét meg nem választ szét minket senki.stb.
Miért mondd ellent magának és miért? Szeret akkor még? 2és fél éve vagyunk együtt ö 35 én 20 :) és persze én vagyok a lány :) segitsetek :)
de minek ír az, aki nem tud semmit???
Sztem csak te képzeled be, hogy csak bújik! Kicsit lazítsatok a kapcsolaton! Menjetek el moziba, étterembe, lepjétek meg egymást, stb., hogy újra egymásba szeressetek biztosan! Kezd te és addig csináld, amíg nem viszonozza!
Ha legközelebb együtt mentek valahova, kérd meg hogy lepjen meg egy helyesírási szótárral. Biztos mindketten örülni fogtok neki, hogy végre megtanulsz helyesen írni 20 évesen és még az is lehet, hogy ez lesz az első nagy lépés a kapcsolatotok rendbehozását illetően:)
Komolyabbra fordítva a szót, szerintem nagyon jó úton jársz, hogy ez a férfi teljes mértékben kihasználjon, végül eldobjon mint egy darab rongyot, szerintem ne hagyd magad, légy határozott, ülj le vele és őszintén beszélj meg vele mindent, ami nyomja a lelkedet, ha csak kifogásokat keres, meg tereli a témát, akkor tudni fogod mi jön ezután... 19/F
diszlexiás
nyelvvel, a beszéddel és az olvasástanulással kapcsolatos részképességzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!