Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek müködne a kapcsolat egy 19 éves fiú és egy 27 éves lány között?
Én voltam ilyen helyzetben, de már 30 fölött voltam, igaz, hogy a lány 4 évvel volt idősebb, de volt két gyereke akiket persze én is szerettem.
A gondok a következők lehetnek:
Először is ahol gyerek van, ott te csak max. második lehetsz, vagy ha két gyerek akkor harmadik és így tovább.
Ő mindig mindent a gyereke érdekében akar csinálni, akármiről legyen szó, nagyon nehéz érezned azt, hogy ő veled akar lenni.
Akkor hol van az apa? Ha szereti a gyerekét, akkor nagyon fúrni is fogja a kapcsolatot, nem fogja elviselni, hogy más van a gyereke közelében.
A gerek a későbbiek folyamán tuti, hogy felhozza, hogy te ne dumálj bele az életébe, mert nem te vagy az apja, és nem fog rád hallgatni.
A lánynak csak az lesz a fontos, hogy hogyan tudja eltartani a gyerekét, szóval egy idő múlva ő is az anyagiakon fog téged számon kérni.
Kérdéses, hogy akar-e tőled még egy gyereket, akar-e házasodni.
Persze nagyon rendes tőled, hogy ezt bevállalod, jól át kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!