Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlen dolog beleszeretni egy szegény, szerencsétlen bolti pénztároslányba és a munkahelyén udvarolni Neki?
Figyelt kérdés
Hiszen ez kizárólag annak a választása aki udvarolni akar, mivel ugye a lány kénytelen elviselni ezt a szituációt, sehogyan nem tud kilépni belőle. Legfeljebb ha elkezd erősen bunkóskodni, de azt meg nem teheti meg a többi vásárló és a kollégái előtt. Szóval esetleg nem lehet ez kellemetlen számára?2016. aug. 17. 12:21
21/24 anonim válasza:
Ezek már ilyen "goes psycho" válaszok?
22/24 A kérdező kommentje:
Nos, több mint egy hete nem láttam, lehet felmondott onnan vagy szabadságon van a barátjával és a karibi térségben élvezi az azúrkék óceán símogató hullámait! Én meg már azóta el is felejtettem, nem volt valami nagy szerelem, csak megtetszett és kész! Vége a bulinak! Inkább iszom, hogy ne is tudjak magamról!
2016. aug. 18. 13:09
23/24 A kérdező kommentje:
Vagy megfőzök egy kosár mérgező békát és megeszem vacsorára!
2016. aug. 18. 13:11
24/24 anonim válasza:
Kérdező,nem túl intelligensek az írásaid olvasni is fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!