Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlen dolog beleszeretni egy szegény, szerencsétlen bolti pénztároslányba és a munkahelyén udvarolni Neki?
Figyelt kérdés
Hiszen ez kizárólag annak a választása aki udvarolni akar, mivel ugye a lány kénytelen elviselni ezt a szituációt, sehogyan nem tud kilépni belőle. Legfeljebb ha elkezd erősen bunkóskodni, de azt meg nem teheti meg a többi vásárló és a kollégái előtt. Szóval esetleg nem lehet ez kellemetlen számára?2016. aug. 17. 12:21
11/24 anonim válasza:
Próba szerencse, max a mögötted várakozó vásárló felrúg az égig, ha azért kell ott ácsorognia fél órát, mert fűzöd a pénztárost :D Vagy a csaj hívja rád a biztonsági őrt.
12/24 anonim válasza:
Hát ha jól néz ki akkor 3.000.000.000.000.000% hogy van barátja aki jobb is mint te, így inkább hagyd. Rosszabb esetben el is vernek.
13/24 anonim válasza:
Beleszeretni nem illetlen. Egyszer udvarolni sem az. De ha visszautasítja a pasast, vagy látszik, hogy nem érdekli, akkor tovább folytatni elég nagy bunkóság, pont azért, mert ha elküld a kiskutya f...ára, hogy miért nem értesz a szép szóból még kirúgják, hogy hogy beszél a vevővel... kiszolgáltatott helyzetben van. Nem elég, hogy vki olyan zaklatja, akit a háta közepére se kíván, nem tudja kikerülni, és még arra is figyelnie kell, hogy a legkedvesebben kezelje a tahót.
14/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a szegény szerencsétlent nem olyan értelemben értettem, hogy szánalmas, hanem hogy megsajnáltam amiért ilyen nehéz és fárasztó munkát kell végeznie valószínűleg nem túlságosan versenyképes fizetésért! Eszembe sem jutott, hogy bárki ezt akár úgy is értelmezheti, hogy lenézem Őt a munkája miatt, ez egyáltalán nem fordult meg a fejemben! Inkább tisztelem az miatt, mert olyan munkát kell végeznie, amely sokszor nagyon is embertpróbáló!
2016. aug. 17. 14:34
15/24 anonim válasza:
Én simán elküldenélek a halál faxába mert te meg visszaélsz ahogy te írtad a szituációval! Az ilyen emberek előttem egy gyáva, senkiházi, jellemtelen senkik!
16/24 anonim válasza:
Meghá' amúgy is ronda, szóval mindenképp veszít, mekkora gonoszság már, hogy van minimális ravaszsága.
17/24 A kérdező kommentje:
Nem élek vissza semmiféle szituációval és nem zaklatok senkit sem, pontosan ezért tettem fel a kérdést, hogy egy ilyen lehetséges esetről kinek mi lenne a véleménye? Az udvarlás pedig nem hinném, hogy zaklatásnak minősülne, ezt szerintem még a Boko Haram is egyértelműen elismerné! Eddig különben egyszer találkozunk és akkor inkább úgy tűnt Ő akar ismerkedni.
2016. aug. 17. 15:15
18/24 A kérdező kommentje:
És ha kiszerelem Neki az egyik liftesházból a liftet és oda viszem Neki? Na mindegy, már szerintem egyébként sem dolgozik ott...
2016. aug. 17. 19:45
20/24 A kérdező kommentje:
Kolbászfigyelő robot? Ami ellenőrzi kinek mekkora a kolbásza és annak alapján számítja ki a söradagot? :-D
2016. aug. 17. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!