Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér emberek miért sportosakra/vékonyakra pályáznak?
Igen, és össze is jön nekik sajnos,így aztán nekik ez teljesen természetes így...
Én is ismerek több ilyet is,de mivel sikerül is nekik,nem nagyon érdekli őket a dolog,nem törik magukat...
25/F
Én is ismerek mackós srácot aki elég sok csajt lekövérez :D neki a vékony lányok jönnek be...
Én meg genetika miatt vékony vagyok, próbáltam hízni, de csak gyógyszerrel ment, mert nincs akkora étvágyam...
Nekem meg inkább a teltebb alak jön be :D
ki érti ezt...
23F
Mert az ízlés nem függ össze a magunk alkatával. Nem magunkat keressük a másik külsejében.
Az már más kérdés, hogy az önkritika hiánya baj, illetve olyat elvárni a másiktól, amire mi nagy ívben tojunk magunkkal kapcsolatban nem korrekt.
Én magam nem vagyok egy vékony lány, de elhízva sem vagyok. Viszont az alkatomon nem tudok nagyot változtatni, csak formálni valamelyest,és próbálom ezzel együtt elfogadni magamat. Mellette majd minden nap sportolok, és figyelek a kajára. Ha megtetszik olyan pasi, aki mondjuk tök kisportolt (nem ez az ideálom, de előfordult már) akkor azt gondolom, úgy sem jönnék be ilyen csávónak, és nem is próbálkozom.
Ettől függetlenül még tetszik a srác, és álmodozhatom róla hogy ilyen pasim lesz.
Igen én ia észrevettem, hogy halálos támadásnak veszik ha ők nincsenek elfogadva és az ember egy kis diétára/sportra invitálná őket. Mert ők azt hirdetik "Én teltebben is gyönyörű vagyok és jól érzem magam a bőrömbe" na ja persze csak mit lehet abba szeretni valakinek ha ruhat nem kap magara, menni nem bír a súlyátol mert kilihegi a lelket és mellesleg inzulinrenzisztencia, diabétesz, magas vérnyomás, szivproblémákhoz vezethet a túlsúly.
Akinek a hozzátartozói vagy pája azt mondja őt így szereti ne foggyon le, olyan mintha azt mondanak én betegen szeretlek ne gyógyúlj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!