Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem ír rám, nem keres. Mit tegyek?
Olyan nagy baj még nincs csak nagyon zavar, hogy úgymond sok munkája van (ez tuti) de akkor miért van ideje facebookra felmenni (nem bejelentkezve maradt) de arra nincs ideje, hogy nekem, a barátnőjének pár sort pötyögjön.
Tegnap is ez volt és én akkor ráírtam arra válaszolt is. De miért én kezdeményezzek mindig?
ha minden jól megy holnap vége ennek a nagy hajtásnak és minden a régi mederbe megy (remélem, mert ez egy jó kapcsolat)
11 hónapja járunk én 24/l ő 29/f
Nem akarok a nyakán lógni, mert tudom nem nagyon ér rá, de akkor a facebookra sem kell időt szakítani.
Vasárnap taliztunk ha minden jól megy holnap fogunk találkozni.
Nekem igényem lenne azért napi kis pár soros kontaktokra ez nem olyan nagy kérés szerintem.
Ezen hisztizni veszekedni nem akarok. Azért is kérdezem ma is nyissam én a beszélgetést vagy meddig várjak?
Hát neked kell ismerni 1 év alatt a baräosat, hogy milyen ember. Bőbeszédő, visszahúzodóbb, mennyit dolgozik, stb...
Lehet facebookra csak fellépett és azért nem írt mert nem akart belekezdeni egy hosszas beszēgetésbe ami válasz választ követne. De egy valamit nem értek. Felnőtt párkapcsolatban élő emberek miért azt várják elegymástol hogy facebookon pötyögjenek egymássaal? Miért nem lehet felhivni egymást és normálisan egyenesen beszélni?
Én napközben sosem adok helyzetjelentést. Este ha találkozunk vagy beszéltünk telefonon majd elmesélem a nap történéseit. Feleslegesnek tartom a mit ebédeltél típusú beszélgetéseket. 8 év alatt 2x fordult elő velem, hogy munkaidőben telefonáltam(okkal). A munkaidő az munkaidő, ezek a csevegések várhatnak. Engem megfojtana az ilyen.
A pasidat meg te ismered. Ha amúgy sem bőbeszédű és valóban elfoglalt, akkor erre tekintettel kell lenni. Ha zavar, vagy eddig másként volt, akkor jelezd neki(hisz egy jó kapcsolatban megbeszéljük a problémákat). Meglátásom szerint a napközbeni tartalmatlan, főleg arc nélküli beszélgetések egy idő után zavarják az egyik felét, rátelepedsként éli meg é félreértésekre is okot adhatnak.
De a legegyszerűbb ha megemlíted neki. 27N
Nekem a barátom volt ilyen.Mindig lecsapott rám,ha elérhető voltam. Persze akkor finoman sem lehetett lerázni,hiába volt tényleg valami fontos dolgom.
Néha ráírhatsz,de ne vidd túlzásba.
Olyan nehéz kivárni míg jelentkezik. Próbálok erős lenni, hogy ne mindig én kezdeményezzek. Nekem fontosak ezek a mások számára szinte semmit mondó trécselések mert ilyenkor eszébe jutok és ez nekem nagyon fontos.
Tegnap amúgy felhívott délután meg este is beszéltünk.
Ma még nem keresett, de facebookon szintén volt fent ma is. Komolyan amennyi időt arra rászán hogy görgesse azt a szart nekem is pötyöghetne pár sort. (70-30arányban én kezdeményezem a beszélgetést.
Ma minden bajom van hogy eddig nem keresett. Tudom írhatnék én is de kíváncsi vagyok mikor jutok eszébe.
Ma ha minden jól megy este talizunk.
Szerintem mondd el neki, hogy neked ez fontos lenne, de nem akarsz piócának tűnni, ha neki ez így természetes, azt is elfogadod, csak meg szeretnéd beszélni vele, hogy nem áll e valami a dolog hátterében.
Lehet, hogy elmondja majd, hogy az egyik exe azért pattogott, mert a srác folyton írt neki és idegesítő volt, ezért most elővigyázatos. Ez csak egy példa, számtalan más oka lehet.
Én már megtanultam, hogy ha valami nem tetszik, azt rögtön mondani kell a másiknak, persze nem hisztizve, hanem szépen normálisan megbeszélve a dolgokat, és kompromisszumra jutni. Megfelelő kommunikáció nélkül nem működhet hosszútávon egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!