Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem keres a barátom?
mármint, amikor nem tartózkodik otthon (suli, meccs), csak facebookon ír..de van amikor csak megnézi telefonról, hogy mit írtam..és annyi.. de nem válaszol...
ez a facebook eleve hülyeség..mármint nem itt éljük az éltünk, tudom. ezzel ő is így van...de ő még hívni sem hív..csak nagyon ritkán..(mert soha nincs rajta pénz)
kezdjek aggódni? szerintetek ez normális? hogy, kb lesz*rja a fejem? ha szólok, akkor meg az van,h "hisztizek"... tényleg csak az lenne a részemről?
nem telefonon és nem is facebookon akarja elmesélni, hogy mi van vele, hanem úgy, hogy téged is lásson közben, hogy lássa a mosolyod, és te is lásd az övét :)
F22
én kerestem...most szerettem volna vele éreztetni, hogy nekem mennyire fáj..de egyszerűen bele sem tud gondolni..rávágja h hiszti..mindig ezt kapom..
azt hiszi az a baj, h 1 napot nrm bírok nélküle...egyetemre járok egy másik városba kibírom...még az egy hetet is...csak azt nem ha elmondom neki mennyire szeretem és látja..kb hidegen hagyja..nem keres..semmi..szerinte ebből én csinálok gondot..
de én már nem bírom,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!