Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem keres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem keres a barátom?

Figyelt kérdés

mármint, amikor nem tartózkodik otthon (suli, meccs), csak facebookon ír..de van amikor csak megnézi telefonról, hogy mit írtam..és annyi.. de nem válaszol...

ez a facebook eleve hülyeség..mármint nem itt éljük az éltünk, tudom. ezzel ő is így van...de ő még hívni sem hív..csak nagyon ritkán..(mert soha nincs rajta pénz)

kezdjek aggódni? szerintetek ez normális? hogy, kb lesz*rja a fejem? ha szólok, akkor meg az van,h "hisztizek"... tényleg csak az lenne a részemről?

2012. okt. 28. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
PÁRkapcsolatban vagytok.Te is keresheted
2012. okt. 28. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:

nem telefonon és nem is facebookon akarja elmesélni, hogy mi van vele, hanem úgy, hogy téged is lásson közben, hogy lássa a mosolyod, és te is lásd az övét :)

F22

2012. okt. 28. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
hát ebből most nem derült ki, hogy milyen gyakorisággal keres és mennyi ideje vagytok együtt.. Én mondjuk mindig a kapcsolat elején elmondom, hogy szerintem a napi kapcsolattartás az elengedhetetlen. Persze amíg nem laktunk együtt a párommal, neki is volt olyan hogy alig volt pénze, olyankor megcsörgetett és visszahívtam. Meg neten minden nap beszéltünk este, ha ráért. Ha meg tudtunk találkozni, akkor pláne :D De szerintem az nem normális, ha megnézi és nem válaszol...
2012. okt. 28. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy neki pl. mennyi ideje van. Ha tanul, meccsen van, a barátaival szórakozik stb., akkor nem feltétlenül fog téged keresni. Egy párkapcsolat sem abból áll, hogy csak a barát/barátnő van, és állandóan rajta lógok. Viszont ha már "kóros" jellegű az, hogy nem foglalkozik veled, akkor baj van. Ha kevesled a rád fordított időt, akkor próbáld ezt vele megbeszélni. Másrészt meg te is keresheted őt, csináljatok több közös programot, ha lehet. Mindkettőtöknek tennie kell a kapcsolatért, máskülönben vége lesz az egésznek.
2012. okt. 28. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem se normális ha nem keres. Ha valaki olyan ír akiért hullamerev odavagyok, akkor akármit csinálok, akárhol vagyok írok legalább. Ha valakit érdekeltem akkor is keresett ha nem volt a kártyáján, mindig elkérte valamelyik haverjától, vagy rokontól a telefont, hogy fel tudjon hívni. :-D Gondolom, ha valaki szereti a másikat akkor alig várja h beszéljenek, vagy találkozzanak.
2012. okt. 29. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:

én kerestem...most szerettem volna vele éreztetni, hogy nekem mennyire fáj..de egyszerűen bele sem tud gondolni..rávágja h hiszti..mindig ezt kapom..

azt hiszi az a baj, h 1 napot nrm bírok nélküle...egyetemre járok egy másik városba kibírom...még az egy hetet is...csak azt nem ha elmondom neki mennyire szeretem és látja..kb hidegen hagyja..nem keres..semmi..szerinte ebből én csinálok gondot..

de én már nem bírom,,

2012. okt. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!