Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire voltam buta, sértő ezzel a lánnyal?
19/F vagyok 2 hónapja facen megismertem egy lányt, bejelöltem ráírtam. Találkozgattunk, tetszett meg minden. Bár én a modell alkatúakat szeretem csak, elnéztem neki ezt a hibáját. Jól elvoltunk és egyszer csak megláttam a barátnőjét. Aki modellkedik, igazán bejött külsőleg. Bejelöltem és ráírtam, kértem hogy ne mondja el a barátnőjének.(akivel úgy megvoltam) 3 napot beszélgettünk és megírtam neki, hogy ő sokkal bejön mint a másik. Ezt elmondta a "barátnőmnek" aki írt nekem, hogy miért hitegettem....stb stb.
És azt írtam neki, hogy mert ő nem úgy néz ki egy modell, számomra selejt.....a haverok szerint nem voltam buta csak az igazat mondtam el. Úgy arcilag győnyörű lány meg aranyos, de hááát naaa.......azért minden férfi egy modellre pályázik.
nagyon, nagyon.
egyrészt baromi sértő voltál, mert a "ha nincs ló, jó a szamár is" mentalitás kifejezetten sértő. te se örülnél neki, ha kiderülne, hogy egy lány csak azért van veled, mert éppen nem talált jobbat.
ha már csak a modell alkatúak jönnek be, akkor legyen annyi gerinced, hogy a többit lekoptatod. ez így tisztességes.
buta azért vagy, mert a külsőségek fogságában élsz. persze a férfi alapvetően vizuális lény és az eszébe még soha senkinek nem szerettek bele, de az a helyzet, hogy csak a kinézet még a jó szexhez is baromi kevés, párkapcsolathoz meg semmi.
amikor két ember egymásra hangolódik és valóban együtt van (és mindegy, hogy közben tévét néznek vagy dugnak) az hatalmas csoda. persze amíg az ember nem tapasztalja, addig elég nehéz elhinni. pedig de.
ezzel a mentalitással azonban esélyed sincs rá.
de egyébként mindegy, majd idővel rájössz.
(és nem, nem pályázik minden férfi modellre.)
Buta?? A szó amit keresel az a sértő, vagy a tapló, nem? A butát másra szokták használni, pl ha valaki nem tud valamit, amit illene, nem tájékozott, azt lehet butának nevezni. Legalább a saját anyanyelved sajátítanád el te kőbunkó :)
Selejtesnek meg elég selejtes vagy te, nem kell a lányt sértegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!