Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon eltúlzom, vagy még túl kedves is vagyok?
Sziasztok!
Párommal nagyon sokszor azon vitatkozunk, hogy szerintem nem töltünk elég időt együtt. Minden második nap nálam alszik, amikor nem, akkor meg átjön pár órát (1-2) munka után, amikor kajálunk, utána l
megy a szüleihez. Apja beteg, így többre nem futja. Ok, ez világos, de most a szülei egy hónapig nincsenek itt, gondoltam hű de jó, majd sokat együtt leszünk. Erre múlthét vasárnap egész nap a tesójával volt, pénteken egész nap, este 8ig, vasárnap megint elhúzott 2 órára, tegnap meg 3tól fél9ig (tegnap szabadnaposak voltunk). Erre én kivertem a hepajt, persze én úgy vélem, hogy jogosan, mire ő azt mondta, hogy én állandóan csak vele akarok lenni. Azt tudni kell, más országban lakom, nekem itt se családom, se ismerősöm, senkim nincs, egy barátnőm van, akivel kb 2havonta van időnk összefutni, de ő a napokban szülni fog, tehát vele sem tudom elütni az időt. Emellett persze én csináljak meg mindent kb otthon, ő lepakolja az asztalt, meg maga után eltakarít, ha valamit összepiszkol, de kb ennyi. Persze jött tegnap a "ne haragudj, igazad van, tesóm is mondta, hogy mit várok, ha hétvégén semmit sem csináltunk..." (ja, egyébként 1 hete azt terveztük, hogy hova menjünk kicsit el a szabadnapjainkon, amiből miatta nem lett semmi). Én meg most reggel nem keltem fel előbb, nem csináltam sem kávét, sem kaját neki melóba. Azt mondtam, ennyi törődésért cserébe max ennyi jár, hogy ebédet főzök. Szerintetek köcsög vagyok, vagy megérdemli?
Dehogy ülök otthon, én is dolgozom heti 40,5 órát. Csak itt a melóban mindenki 40+, családos, én meg 28.
Szóval akkor az lenne a helyes, hogy mindent megcsinálok neki, amit ő elvár, meg még a számat is fogjam be? 1 hónapig nyaralni volt a családjával, szombaton jött haza, vasárnap egész nap a testvérével lógott, akivel 1 hónapig együtt nyaralt, szóval vasárnap egész nap, kedden nem jött hozzám, hanem a tesójával volt, pénteken én dolgoztam 11ig, ő este 8kor esett be az ajtón, szombaton délután 4ig dolgozott, utána velem volt, vasárnap csak úgy jókedvből lelépett 2 órára, mert neki magányra is szüksége van, holott pénteken reggel 7től délután 2ig egyedül volt,mert a tesója csak akkortól ért rá, tegnap meg 3tól este 8ig megint a tesója. Ne most akkor tényleg egy köcsög vagyok, aki nem hagyja levegőhöz jutni? Én semmit nem várhatok el? Mondtam, menjünk sétálni, állatkertbe, biliárdozni, nem, mert fáj a feje. Komolyan, a hátsóját nem kéne kipolíroznom, ha neki úgy tetszene? Nem értem, miért vagyok annyira önző, csak mert kiakadtam, hogy velem miért nek tervez valami értelmeset?!
Elso kerdesem: mennyi ideje vagytok egyutt?
En nagyon ugy latom, hogy te azert vagy hunyo ebben a kapcsolatban, mert nelkule szinte nem epitettel fel sajat eletet (pl menj el egy hobbikorbe, iratkozz be valamilyen sportklubba, valamilyen tanfolyamra, ahol baratokat, uj ismerosoket szerezhetsz, akivel azonos vagy hasonlo az erdeklodesi korotok.) Egy pasi sem szereti, sot fojtogatonak erezheti, ha azt latja, hogy a baratnoje elete kb korulotte forog. Az, hogy nincs itt csaladod, nem a te hibad. Hogy nincs itt ismerosod, na az mar szazszazalekosan a te hibad.
(mondom ezt ugy, hogy 38 eves letemre eddig 7 alkalommal koltoztem, volt hogy orszagon belul, de volt orszagvaltas is. Minden egyes alkalommal magamnak epitettem fel az ismeretsegi koromet, nyilvan ido es befektetesigenyes, raadasul volt tobb olyan 2-3 eves idoszak, hogy nem volt epp pasim. Es egyik helyre sem koltoztem pasival vagy miatta, az utolso helyet kiveve, ahova a ferjemmel jottunk, mert o idevalosi. De mar itt is sikerult 4 ev alatt kiepiteni a sajat es a kozos barati kort mindkettonknek, es tobbszor megyunk kulon-kulon is bulizni / szorakozni / programra, nemcsak egyutt.).
O meg azert hunyo, mert jobban kellene egyensulyoznia a csalad es a baratno kozotti latogatasokat. Gondolom, most ok is oprulnek a tesoval hogy kicsit kiszabadulnak. Azt mondjuk nem ertem, miert nem visz magaval amikor a tesojaval talalkozik, vagy miert nem ajanlja fel, hogy gyere, csinaljunk egyutt kozos programot?
Nekem itt valami nagyon ugy tunik, hogy vagy o nem akar bevonni a csaladjaba (ki tudja miert - osszekoltozesrol beszeltetek mar? Csaladja tudja, hogy egyutt vagytok?) - ez esetben nincs tobb kerdesem. A masik lehetoseg, hogy bevonna o, de te nem akarod, mert abbol amit leirtal, nem tunsz egy nagyon nyitott embernek, mar bocs.
En pl siman elmennek/ elmegyek egyedul is moziba, allatkertbe, koncertre (sot utaztam is mar egyedul, pl Barcelonaba egy hosszu hetvegere amikor nem volt pasim) mert ugy vagyok vele, hogy ha kedvem van csinalni valamit, akkor nem fogok arra varni, hogy majd o kegyeskedjen eljonni velem. Persze ha van baratom, felajanlom neki, hogy jojjon, ha akar, de ha nem jon, emiatt nem mondok le programrol.
Aztan persze erdemes elgondolkodni, hogy hosszutavaon mennyire boldogit teged ez a kapcsolat, vagy csak uriteni jar at hozzad minden masodik nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!