Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Búvóhellyel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha ilyen céllal szeretnék lakást vásárolni mi legyen a fő szempont?
A kérdés lehet kicsit furcsa, de olyanokhoz szól akiknek van személyes tapasztalatuk ilyen szerelmi fészekkel kapcsolatban.
Milyen helyen legyen? Belváros? Vagy inkább nyugisabb félre eső helyen? Belvárosban nyilván a parkolás fizetős. Máshol nem az. Milyen legyen a kialakítása? Elég 1 garzon vagy inkább 1,5 szoba?
Most szeretnénk ilyen céllal lakást vásárolni és érdekelne kinek mi a fonto s :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Értelmes a kérdés csak tudni kell értelmezni. Aki már járt ilyen helyen érti! Aki meg nem az ne szóljon bele. Szimplán érdekelt hogy azok az emberek akik ilyen helyre járnak rendszeresen! Mert nagyon sok ilyen ember van. Azok hogyan látják és milyenek az igényeik egy lakással kapcsolatban. Amit AZÉRT VESZNEK KI (ÉS NEM NEM VAGYOK QRVA) HOGY OTT JOL EREZZEK MAGUKAT A PÁRJUKKAL
Egyébként idegesítően hülye emberek vannak itt. Minek írnak ha fogalmuk sincs az egészről!?
Aki értelmes volt annak köszi a többi meg mehet ahova gondolom :D
Kedves utolsó, ezek szerint el ismered, hogy nem voltál túl értelmes ;)
Ez az oldal azért jött létre, hogy ha valakinek valamilyen témábán kérdése van akkor választ kapjon rá olyan emberektől akiknek van bármilyen tapasztalata.
De arra hogy valaki leírja az első baromságot ami laikusként az eszébe jut arra senki nem kíváncsi. Annyira fel tudom magam húzni ezen
Többértelmű a kérdésed kedves kérdező. Nekem nincs mit beismernem, én értelmes vagyok. Ez az oldal azért jött létre, hogy a kérdések alá barmit írhatunk válaszként.
26F
Nem szeretnék felesleges vitákba bonyolódni. Nem jártál még ilyen helyen, ezért nincs tapasztalatod. Jobb lett volna csendben maradni.
Világosan benne van a kérdésemben hogy azokhoz szól akiknek van SZEMÉLYES TAPASZTALATUK.
Ők értik! Számukra nem kétértelmű. Több normális választ kaptam privátban. Amit ismét szeretnék megköszönni!
Nem azért jött létre az oldal hogy bármilyen baromságokat írkáljanak emberek, és főleg nem azért hogy arc nélkül sértegessék egymást! Fiatal vagy még. Majd vagy 10 év múlva nem lesz se kedved se energiád és főleg semmilyen indíttatásod arra hogy idézem " bármit" írkálj mások kérdéseire válaszként! Na mind1. Okosabb nem sokkal lettem. Megint felesleges volt kérdezni :D
Ja és még annyi! Mindenkinek aki nem bírta értelmezni a kérdést mert szerintük nem egyértelmű. Utána kéne nézni mit jelent a búvóhely szó. A google tudja! :D
Ha te nem akkor ne írkálj baromságokat hanem keress rá. Aztán egyből megvilágosodsz és tudod majd értelmezni a kérdést ;)
Én sokat jártam búvóhelyeken és az alábbiak a tapasztalataim:
Nem kell 1,5 szoba, kivéve, ha bezárod a félszobát és ott tartod a ruhaszárítót, cserelepedőt, stb.
Legyen tisztaság! Ez magától érthetődőnek tűnik, de sajnos nem az.
Lehet, hogy egyedül vagyok-vagyunk az igényeinkkel, de a búvóhely a "luxusszórakozás" kategóriájába tartozik, tehát elvárjuk, hogy makultálan tisztaság és rendezettség legyen. Sajnos kevés hely tudja ezt biztosítani - de szerencsére van 1-2.
De kedvenc helyeinken nem gond, ha az ágy alá esik bármi: ott sincs por és fürdő padlóján sincs hajcsomó.
Érdemes a hűtőbe néhány vizet, italt betenni becsületkassza alapon.
A búvóhelynek való használat erősebben amortizálja a bútorokat, lepedőket, törülközőket. Az ágy legyen masszív, volt már, hogy leszakadt a rács.
Nem kell sok bútor, hisz könyvespolcra nem nagyon van szükség, de ne kongjon az ürességtől, legyen 1-2 kép a falon.
Legyen edény is, a Kedvesem már többször főzött ilyen helyen valami egyszerűbbet.
Ezek apróságok, de a búvóhelynél a visszatérő vendég a legjobb és őket ezzel lehet megfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!