Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen körben keressek olyan csinos nőt vagy nőket, akik élveznék hogy dolgoztatnak egy pasit, elvégeztetnek vele minden olyan munkát amihez nincs kedvük?
Igen, miért ne? :) Itt az alárendeltségem a lényeg, a feladat tulajdonképpen majdnem mindegy, a lényeg hogy ezzel valamilyen módon könnyebbé teszem az életed.
Tudom, ezt nem egyszerű megérteni annak aki nem szubmisszív:) de tényleg ez a helyzet, élvezem ha használ engem egy vonzó, szexi nő:)
Adom a címet, lassan kellene porszívózni meg nagytakarítani. Tavaszra festèst is szervezek, meg a kertet is be akarom füvesíteni.
Ha mégis pszichopata lennél akkor meg tudom védeni magam, ha pedig nagyon nem bírnèk veled akkor majd a kutyám megoldja a dolgot. :D
Nekem nem tűnik pszichopatának a kérdező, csak szimplán erősen subnak. De itt nyilván a többség azt se tudja azt eszik vagy isszák.
Ha jó viszonyban lennénk és nem lenne barátom én simán bevállalnék ilyet. :D Ingyen takarítás mindig jól jön. Egy ismeretlennel ilyet nehezen alakítasz ki mindenesetre, túl bizalmas kapcsolat kell ehhez. Bdsm oldalakon érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!