Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha holnap meghalnátok?
hát én felkeresném a szerelmemet bármilyen módon, (amúgy most nyaral) bármilyen hülye módszerrel felkeresném... elmennék oda ahol ővan és lesmárolnám:D:D:D
13/L
Hát ez érdekes kérdés, mindig is ki akartam próbálni milyen lehet egy tök idegen de jól kinéző lányhoz odamenni jó kis szmokingban, rózsát nyomni a kezébe lesmárolni és szépen odébb állni, ugyanebben a ruhában még sokszor elképzeltem milyen lenne leszúrni valakit csak úgy, minden féle arcvonás nélkül, lehugyoznék egy panelház tetejéről, elmennék az ex csajomhoz és megmondanám neki, hogy k--pja be, jah meg kiröhögném mert jól megszívta az utánam lévő pasival. Aztán... őőmm, attól függ mennyi időm lenne még hátra,jah igen amit szeretnék még elindulni a nagyvilágba csak úgy céltalanul felszállni az első buszra és csak menni, menni menni ameddig elérek még az életemben és a végén leírni egy lapra, hogy Köszöntem viszlát és mosolyogva meghalni.
Lehet, hogy egyeseknek az ember ölés kicsit brutális, de nem tehetek róla, sokszor gondoltam rá, hogy milyen érzés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!