Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha holnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha holnap meghalnátok?

Figyelt kérdés
Ha tudatában lennétek annak hogy nincs holnap mi az amit megtennétek? kinek mit mondanátok el? :D
2010. ápr. 19. 17:11
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
elég érdekes kérdés...:) én szerintem, egyszerűen csak élvezném azt az egy napot, nem is tudom, lehet tennék pár őrültséget, amit eddig nem tettem! De itt csak huncutságokról van szó:P meg persze, mindenkinek elmondanám, hogy mennyit jelent számomra! Azt senkinek nem mondanám, hogy utálom semmi esetre sem, bár nincs is olyan akit utálok:) de így most, hogy elolvastam, talán lehet minden napot tényleg úgy kellene élni mintha az utolsó lenne, mert akkor mindent másképp fognánk fel, és biztos sokkal jobban értékelnénk azt a 24 órát, nem csak lézengenénk:) talán nem bántanánk meg ennyi embert, és talán minket sem bántanának meg ennyien! :)
2010. ápr. 21. 16:32
 22/26 A kérdező kommentje:
hát igen...:) tetszik a válaszod...kedves...
2010. ápr. 21. 17:17
 23/26 anonim válasza:
örülök:) de amúgy azért írtam mert szerintem tényleg így van, de most még gondolkodom rajta, szóval köszi ezt a kérdést, kicsit lehet segít átértékelni a dolgokat:)
2010. ápr. 21. 20:00
 24/26 A kérdező kommentje:
=);)
2010. ápr. 22. 20:57
 25/26 anonim ***** válasza:

hát én felkeresném a szerelmemet bármilyen módon, (amúgy most nyaral) bármilyen hülye módszerrel felkeresném... elmennék oda ahol ővan és lesmárolnám:D:D:D

13/L

2010. jún. 25. 12:35
 26/26 anonim válasza:

Hát ez érdekes kérdés, mindig is ki akartam próbálni milyen lehet egy tök idegen de jól kinéző lányhoz odamenni jó kis szmokingban, rózsát nyomni a kezébe lesmárolni és szépen odébb állni, ugyanebben a ruhában még sokszor elképzeltem milyen lenne leszúrni valakit csak úgy, minden féle arcvonás nélkül, lehugyoznék egy panelház tetejéről, elmennék az ex csajomhoz és megmondanám neki, hogy k--pja be, jah meg kiröhögném mert jól megszívta az utánam lévő pasival. Aztán... őőmm, attól függ mennyi időm lenne még hátra,jah igen amit szeretnék még elindulni a nagyvilágba csak úgy céltalanul felszállni az első buszra és csak menni, menni menni ameddig elérek még az életemben és a végén leírni egy lapra, hogy Köszöntem viszlát és mosolyogva meghalni.

Lehet, hogy egyeseknek az ember ölés kicsit brutális, de nem tehetek róla, sokszor gondoltam rá, hogy milyen érzés lehet.

2010. aug. 16. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!