Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha holnap meghalnátok?
=DDD
és amiket ide írtatok miért nem teszitek meg?
mmint azt ami a normál keretek közé tartozik??:D
1. elbúcsúznék mindenkitől
2. törölném magam a közösségi oldalakról :D
3. elmennék amerikába az 5industries műhelybe, hogy találkozhassak cary byronnal és jame val:D
4. megcsókolnám az egyik (lány)barátomat, akibe szerelmes vagyok -mivel a következmények már nem számítanak
5. és úgy élném az utolsó napomat, mint az Utolsó vakáció c. filmben :D
de olyan szar ez h tudjuk h megfogunk halni...:(
FF
mert elmondtam, hogy tetszik csak sajna csak barátok vagyunk és nekem ez is elég ha a közelében lehetek :)
jaj de bárcsak úgy érezne ahogy én.....
FF
engem nem zavarna az a tudat h holnap meghalnék, teljesen elégedett vagyok eddig az életemmel, nem követtem el olyat amit ne tudtam vna helyre hozni...:D
csak egy nap kevés lenne arra amit még szívesen csinálnék..:D
=):P
én is elmondanám az egyik szinte legjobb haveromnak amit már szerintem így is sejt hogy fülig bele zúgtam, és imádok vele lenni és szerencsémre sokat is vagyunk együtt...
és bnőm szerint (aki ismeri őt is meg engem is)
az érzés kölcsönös, és ha ígyvan át adnám magam neki...:)
Nos elsőnek mivel tök mindegy mi a következménye és nincs csajom elkapnék egy csajt és akár akarja akárnem kipróbálnék pár dolgot rajta... :D hogy minden teljes legyen! Ez kb 3-4 óra lenne utánna pár haverommal jól leinnánk magunkat és kipróbálnám a dzsó nevü füvet felgyujtanám a sulim ezzel a mainap eltelne és kb éfél utánn felmásznék egy magas helyre elő venném az emlékeimet nevetnék eggyet benyomnám a kedvenc metál zeném és leugranék a végére (tériszonyom van xD)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!