Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kifizettem de lefújta?
Figyelt kérdés
A hónap végén lett volna az esküvőnk de a vőlegényem lemondta mert egy másik nővel akart lenni.
Ők azóta együtt is élnek... de nem érdekel.
21Hetes kismama vagyok és arra gondoltam ha már minden ki lett fizetve, hely, kaja, ital stb...
(Sajnos a szakítás után nekem még pár dolgot ki kellett fizetni...)
Miért ne tarthanék egy bulit, mondjuk meg ünnepelhetném azt , hogy én nem vesztettem semmit és hamarosan anya leszek.
Olyasmit szervezni mint, mondjuk egy babaváró buli.
Vagy ez rosz ötlet?
Hülyének néznének a vendégek?
21L 21hetes kismami.
2016. aug. 15. 17:03
11/14 anonim válasza:
Ennél többet nem tudsz kihozni hozzá, jó bulizást!
12/14 anonim válasza:
Az ötlet jó, ettől függetlenül én kifizettetném vele a felét ugyanúgy. Ahhoz meg már semmi köze, hogy milyen bulit szervezel nélküle.
13/14 anonim válasza:
Remek otlet, szerintem támogatni fognak! Sajnalom h ilyen emberrel volt dolgod. Boldog Babavarast
14/14 anonim válasza:
De miért te fizettél mindent? :S
Az ötlet jó, hisz nehogy már kárba vesszen, ha ki lett fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!