Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, hogy ő már mást szeret? Én csúnyán beleestem a bizonyos elsőbe, aki egy gerinctelen.

Figyelt kérdés

Az egész februárban indult. 18 évesként ő volt az első igazi férfi, aki magába bolondított,ő volt nekem minden téren az első.Ígérgetett, kapcsolatot akart, én teljesen beleestem.Az első közös esténk után azt hittem, össze is jövünk. ÁM ekkor ért a hideg zuhany. Nem keresett többet,kinyomta rám a telefont. Mindez nőnap előtt. Teltek a hónapok nagyon nehezen, kényszerből találkozgattam másokkal, hogy elfeledjem. Nem igazán ment. Néhány hónap után hol jelentkezett hol nem, hogy ő csak lefeküdni akar. Persze én szíves örömmel belementem, mert bármit megtennék érte. Ezt is elég pofátlan módon tette, mert volt, hogy megbeszéltük, hogy találkozunk este, aztán nem szólt, hogy mégsem jön, hiába hívtam akkor is amikor csak vártam nagy hülyén, kinyomta rám a telefont.

Néhány hete aztán láttam, hogy kezd felvállalni egy másik lányt, akivel már akkor is jóban volt, amikor nekem ígérgetett.

Aztán jött a fordulat. Tegnap hajnali kettőkor írt nekem egy hónap csend után, hogy találkozzunk most rögtön. Persze belementem, ismét kihasználta a helyzetét. Beszélt a lányról, hogy most dobta ki, mert egy nyomorék, meg amúgy sem az a nagy szerelem. Azt mondta búcsúzáskor, hogy fog írni. Errefel este látom,hogy kapcsolatban vannak.1000 szívecskével. Vegyesek az érzelmeim, mert teljesen bele vagyok esve fél éve, de tudom, hogy tegnap hajnalban még nekem hordta el a lányt, és velem volt...... Hogy tegyem túl magam rajta?

2016. aug. 14. 05:16
1 2 3
 21/25 H_Vivien ***** válasza:

Nem kedves kérdező, itt nincs. Itt csupa olyan ember van, aki soha nem hibázott, akiből sosem csináltak hülyét, aki mindig mindent a lehető legtökéletesebben csinált és csinál, aki sosem lépett 2x ugyanabba a sz@rba. Makulátlan előélettel, hibák és ballépések nélkül :D Remélem Te sem hiszed el. Csak egyszerűen könnyebb más feje felett pálcát törni, leszólni, hogy milyen ostoba, ahelyett, hogy egy kicsit körülnézne a saját háza táján.

Nyugodj meg, itt mindenki csak kívülről okos és osztja az észt ;)

Csak tudod az a baj, hogy emberek vagyunk, követünk el hibákat, ahogy most Te is, és hidd el, egy idő múlva Te is belátod, hogy rosszul csináltad. Tanulópénz, ami most még kicsit fáj, de legközelebb okosabb leszel. Vagy nem és akkor kezdődik minden előlről, de azon is túl leszel. Ne foglalkozz az ítélkezésekkel, felejts és lépj tovább. Azok is ezt tették, akik oltogatnak ;) Nyugi, elmúlik!

2016. aug. 18. 22:04
 22/25 anonim ***** válasza:

"Azok is ezt tették, akik oltogatnak"

Milyen jó, hogy te így ismersz mindenkit így látatlanban:D Képzeld, lehet nektek hihetetlen, de vannak emberek, akiknek van méltósága. Én pl sosem hagynám, hogy így kihasználjanak, azért van büszkeségem, és igen, voltam már szerelmes is, de attól még nem lettem hülye.

2016. aug. 19. 09:08
 23/25 H_Vivien ***** válasza:
Mert Te nyilván ismered a kérdezőt és azért ítélkezel, ugye? :D Nah persze. Tudod messziről jött ember azt mond, amit akar. Csak az a baj, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni azokat a dolgokat, melyekben hibáztunk. Őszintén felvállani pedig végképp nem. Maradjunk ennyiben, ha lehet, jó?
2016. aug. 19. 13:20
 24/25 anonim ***** válasza:
A kérdező leírta, mi történt vele, ebből egyértelműen kiderül, ő is bőven hibás volt a dolgok alakulásában, hisz bármikor nemet mondhatott volna, de ahhoz túl akaratgyenge volt. Innentől kezdve kijelenthető, én nem ítélkeztem látatlanban, veled ellentétben. Maradjunk ennyiben:P
2016. aug. 20. 06:11
 25/25 A kérdező kommentje:
Igen,az én hibám is volt,de a szerelem ,na. Most tudtam meg egy-két újabb dolgot erről a féregről.Hogy a haverjainak azr pofázta, hogy nem tudja, hogy engem hogy vakarjon le magáról... Miközben állandóan ő keresett engem, hogy neki szexhiánya van. Rengeteg dolgot megtudtam, hogy miket múvelt, elkezdtem hányni. Most az egyik volt haverja akar velem találkozni, akinek csajával összejött...
2016. aug. 20. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!