Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar, ha egy srácnak nincs borostája?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és egyszerűen nem bír nőni.

2016. aug. 13. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igazából ha olyan arcod van, mint egy 13 éves fiúnak, akkor tök mindegy, hogy borostás vagy nem. Ha karakteres, férfias, akkor is mindegy, csak a másik oldalról...
2016. aug. 13. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Uh, majdnem megettem a szövegedet. :D Annyira egyformák vagytok, ti, nők... Pls, kérlek, két hét múlva gyere már össze egy Sergi Constance-vel, csakhogy nyomatékosítsd az elméletemet kb. a harmincadik, a szemem előtt lezajló eset után. :D
2016. aug. 14. 00:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy picikét sem izgat, hogy te mit hiszel vagy mit nem. :D Én tudom, amit tudok, a többi meg lényegtelen.

Egyáltalán nem hoz lázba egy kigyúrt test, nálam nem alapfeltétel egy párkapcsolatban, hogy a barátomnak ott legyenek a kockák a hasán és akkora karja legyen, mint Hulknak... A belinkelt srác meg ez az említett Sergi is számomra már a taszítóan agyongyúrt kategória, sokkal inkább taszít, semmint vonz. A szakállt ki nem állhatom, arcra meg olyanok, mint valami tizenéves kis selyem fiúk.

2016. aug. 14. 10:49
 14/14 anonim válasza:
A tesi tanáromból kiindulva, arcforma függő is, hogy mennyire néz ki jól vagy rosszul borostával, vagy nélkül. Tibi bácsi nagyon helyes mind két féle képpen, és engem egyáltalán nem zavar, mert pl. Jiminnek is nagyon cuki feje van
2022. ápr. 16. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!