Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátnőm lenyúlta az exemet! Nagyon zavar, mit csináljak?
Barátnőnek túlzás, amolyan "sulis barátság", de jóba vagyunk. Nekem volt egy barátom, igaz csak pár hónapot voltunk együtt, de nagyon csúnyán dobott engem. Hónapokig depressziós voltam miatta, anyák már pszichológushoz akartak küldeni. Ez volt olyan 1 éve. Azóta nekem lett egy másik barátom, 7 hónapja vagyunk együtt.
Erre ez a csaj összejött a pasival, és azt hittem nem fog zavarni a dolog a barátom miatt, de irtó dühös vagyok ! A csaj minap irt nekem, hogy találkozgatnak, és hogy, nem-e baj ez nekem. Hát mit lehet írni erre, írtam hogy nem baj, azt hittem annyira nem komoly. Aztán most kitették fészbúkra a dolgot, és irtó ideges lettem, és nem tudom mit csináljak. Olyan megoldás kéne, hogy ne sérüljön a párkapcsolatom, de elégtételre van szükségem. Olyat ne irjatok, hogy verjem meg, mert valószínűleg annak nagy visszhangja lenne :D
22/L
Mire fel járna neked elégtétel? Mi közöd van neked ahhoz, hogy a barátnôd meg az a pasi, akihez neked egy éve semmi közöd nincs, mit csinál?
De ha ennyire "tehetnéked" van, akkor akkor kellett volna bátor kislánynak lenni, amikor a barátnôd megkérdezte, hogy zavarna-e: akkor lehetett volna lehetôséged hangot adni annak, hogy igen, zavarna. Ahhoz bezzeg nem colt elég egyenességed - akkor most meg végképp nincs alapod bármit is mondani.
Örülj neki, hogy most van egy normális pasid, mert addig fogsz keverni, amíg a végén a te kapcsolatod fog erre rámenni.
A csajt ne kövesd facen (ezt ő úgyse látja), és akkor nem fog zavarni, hogy mit raknak ki és mit nem. Közös programot meg nem kötelező velük csinálni.
És nincs szükséged elégtételre, ha tényleg 22 vagy. Lépj túl az egészen elegánsan, és ne viselkedj úgy, mint egy hisztis proli tinipi.csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!