Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyik barátnőm lenyúlta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik barátnőm lenyúlta az exemet! Nagyon zavar, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Barátnőnek túlzás, amolyan "sulis barátság", de jóba vagyunk. Nekem volt egy barátom, igaz csak pár hónapot voltunk együtt, de nagyon csúnyán dobott engem. Hónapokig depressziós voltam miatta, anyák már pszichológushoz akartak küldeni. Ez volt olyan 1 éve. Azóta nekem lett egy másik barátom, 7 hónapja vagyunk együtt.

Erre ez a csaj összejött a pasival, és azt hittem nem fog zavarni a dolog a barátom miatt, de irtó dühös vagyok ! A csaj minap irt nekem, hogy találkozgatnak, és hogy, nem-e baj ez nekem. Hát mit lehet írni erre, írtam hogy nem baj, azt hittem annyira nem komoly. Aztán most kitették fészbúkra a dolgot, és irtó ideges lettem, és nem tudom mit csináljak. Olyan megoldás kéne, hogy ne sérüljön a párkapcsolatom, de elégtételre van szükségem. Olyat ne irjatok, hogy verjem meg, mert valószínűleg annak nagy visszhangja lenne :D

22/L

2016. aug. 1. 22:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi közöd van hozzá, hogy exed kivel van? az EXED, már nem vagytok együtt 1 éve. Próbálj meg felnőtt ember módjára viselkedni, és hagyd őket élni. Van neked is párod, saját életed, azzal foglalkozz.
2016. aug. 1. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, te is csak a korod miatt nem a tini szerelem rovatba tartozol, de kb 0%-ban vagy felnőtt
2016. aug. 1. 22:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mire fel járna neked elégtétel? Mi közöd van neked ahhoz, hogy a barátnôd meg az a pasi, akihez neked egy éve semmi közöd nincs, mit csinál?

De ha ennyire "tehetnéked" van, akkor akkor kellett volna bátor kislánynak lenni, amikor a barátnôd megkérdezte, hogy zavarna-e: akkor lehetett volna lehetôséged hangot adni annak, hogy igen, zavarna. Ahhoz bezzeg nem colt elég egyenességed - akkor most meg végképp nincs alapod bármit is mondani.

2016. aug. 1. 22:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, de ez a lány előadta magát, hogy ő sose lenne képes ilyesmire, mert már volt előzőleg rá példa hogy, másik barátnőm járt más exemmel.
2016. aug. 1. 22:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen semmi közöd hozzá, már nem voltatok együtt. Az ember meg mond olyan dolgokat, amiket az élet felülírhat. Tudod, ember tervez, Isten végez. Inkább legyél boldog a pároddal.
2016. aug. 1. 22:39
 6/14 Szergej55 ***** válasza:
0%
Jó, előadta magát régebben, most pedig a ventilátorba fosott. Megesik az ilyen sajnos, az ő szava ennyit ért.
2016. aug. 1. 22:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak abba gondolj bele, hogy ellenkező esetben téged visszatartana-e az, hogyha mondjuk a mostani párod a lány exe lenne. Ráadásul mirefel vennél elégtételt, mikor a csaj tök korrekt volt veled? Megkérdezte zavar-e te azt mondtad nem, innentől kezdve aligha lehetsz rá dühös max talán csak akkor, ha szó nélkül tette volna, de még így sem a te dolgod ez már. Lépj tovább...
2016. aug. 2. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy most van egy normális pasid, mert addig fogsz keverni, amíg a végén a te kapcsolatod fog erre rámenni.

A csajt ne kövesd facen (ezt ő úgyse látja), és akkor nem fog zavarni, hogy mit raknak ki és mit nem. Közös programot meg nem kötelező velük csinálni.

És nincs szükséged elégtételre, ha tényleg 22 vagy. Lépj túl az egészen elegánsan, és ne viselkedj úgy, mint egy hisztis proli tinipi.csa.

2016. aug. 2. 07:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként már a kérdés megfogalmazása sem jó. Mi az, hogy lenyúlta? Akkor jöttek össze, amikor már ti rég nem voltatok együtt. Az exed nem a tulajdonod. Vagy úgy gondolod, ha a tiéd nem lehetett, másé se legyen?
2016. aug. 2. 08:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Napi buta kis tinilány kérdése, kérem a következőt.
2016. aug. 2. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!