Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyet ért-e velem bárki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyet ért-e velem bárki, hogy a híres "női manipuláció" a női természet része, még ha nem is szándékos?

Figyelt kérdés
Kicsit bővebben kifejtve, ha már az őskortól kezdve csak így tudtak érvényesülni (gondolok itt pl. arra, hogy régen férfi nélkül még csak létezni sem tudtak volna, nem hogy önállóan élni) - kivéve azt a pár matriarchális "csoportot" ami megjelent- a történelem során- akkor hiába van "egyenjogúság", szigorúan idézőjellel, akkor ez beleépülhetett-e annyira a női alaptermésztbe, hogy nem lehet csak úgy levetkőzni? Akkor viszont hogy lehet valamit ennyire elítélni, ami nem is feltétlenül szándékos, csak így működnek, mert máshogy nem tudnak?

2016. aug. 12. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem.Nem minden nő manipulál.
2016. aug. 12. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Abban egyetértek, hogy a manipuláció a női természet része. Valamilyen szinten lehet tudatalatti (sokan nem veszik észre - nemtől függetlenül - hogy amit csinálnak az érzelmi manipuláció, zsarolás), de attól a ponttól, hogy erre felhívták az illető figyelmét, lehet tudatosan bánni vele. Innentől mi döntjük el, hogy a "szupererőnket" jóra használjuk, vagy rosszra.
2016. aug. 12. 19:32
 3/7 Titusztitusz ***** válasza:
66%
Igen...Egyetértek a mondandóddal,és azzal is hogy mindezért felesleges haragudni rájuk... OKOS fickó inkább úgy nézi a dolgot,hogy a "manipulatív képességeiket" hasznosabb a SAJÁT JAVÁRA FORDÍTANIA mindig...Kis ügyességgel ezt meg lehet csinálni,és a saját hasznunkra hasznosítani a híres "női manipulatív képességet"...Azaz saját magukon keresztül manipulálhatjuk őket mi magunk...
2016. aug. 12. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan el lehet hinni,hogy én őszinte vagyok és direkt figyelek arra,hogy ne zsaroljam érzelmileg a páromat.Ha bajom van,megmondom,nem trükközök.Ilyen a jellemem és anya nélkül is nőttem fel,nem tanultam el a "nőiességet" ilyen téren.Úgyhogy van kivétel.
2016. aug. 12. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy olyan férfit,aki olyan profin manipulál és érzelmileg terrorizál másokat,mintha tanították volna neki. Már félelmetes,amilyen szinten űzi ezt a műfajt. De az szerintem is igaz,hogy a manipuláció általában női eszköz.
2016. aug. 12. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, a manipuláció "a női természet része".

Ezért vagyunk tele női politikusokkal! xD

2016. aug. 12. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez teljességgel kizárt. Ezek nagy része nem genetikai úgy gondolom, sokkal inkább a szülőktől tanult viselkedésminta. Emberi játszmák, amiket a picik szépen eltanulnak felmenőiktől, és nagykorukban ők is pontosan ugyanúgy cselekszenek, ahogyan azt a szülei is tették. Így lesz egyre elcseszettebb a társadalom. Amíg ezeket a rossz viselkedésmintákat nem tanítjuk meg felismerni, átírni, addig csak egyre rosszabb lesz. Nameg ugye az egyéni problémamegoldó-készségből állunk igencsak gyengén.
2016. aug. 13. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!