Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak akik szülővel laknak és mégis van párjuk?
előfordul az ilyen :)
bár úgy nézem, hogy ha sikerül tartóssá tenni a képzés-átképzés-bérnövekedést (na és persze az ingatlan-albérletárak sem szállnak el), akkor aligha lesz szüksége bárkinek is arra, hogy otthon lakjon spórolás céljából
:)
nem bízom a fityiszben meg a csodálatos közgazdászainkban, de így legyen!
A barátom 26 éves és a szüleivel lakik. Nem akar egyedül elköltözni albérletbe, mert ilyen árak mellett úgy lehetetlen bármennyit is félretenni. Teljesen megértem őt. Akkor fog elköltözni, ha már én is úgy állok a sulival és akkor együtt megyünk, ez a terv :)
Szerintem érthető, ha valaki nem tud anyagi okok miatt önállósodni. Az más kérdés, hogy sokan nem is akarnak, mert élvezik a mamahotelt.
3: Csak nehogy az legyen, hogy mikor végzel a sulival, akkor azért nem akar albérletbe menni, mert akkor kevesebbet tud félretenni, mint most.
Azért 26 évesen a szülőkkel élni az érdekes. Az ember vágyik saját térre, akármilyen fantasztikus is a kapcsolat esetleg.
Jelen.
Akárcsak az előző hozzászóló, énis 28 évesen otthon lakok. Nem érdekel ki mit gondol, inkább teszek félre havi 100at mintsem kidobjam albérletre, és azt mondhassam, hogy egyedül élek. Mellesleg barátnőm meg velem él, jól kijönnek anyámmal, s nincs semmi gond.
Bank nem játszik,azt láthattuk hány embert tett tönkre az elmúlt években ..Eleve kel önerő..honnét miből??Szülő nem segít alig él kisnyugdíj stb ..Semmi garancia arra hogy 15 -20 évig rendesen tudj fizetni hitelt,kirúgnak ,lebetegedsz,a húdecsodás kapcsolatod összeomlik , bármi..És ha nem fizetsz mehetsz a híd alá életre szóló adóssággal,a bank a bőrödet is lenyúzza ,aztán kezdhetsz a minuszból 40 évesen.
Albi mellett félretenni szinte lehetetlen,100ezer egy albi alsó hangon,ami nem egy közösségi patkánylyuk ,plusz kaja rezsi szórakozás..
Viszont ha otthon kitartasz 10-15 évet akkor össze lehet kaparni annyit hogy kp-ra vegyél egy lakást kis házat.Nem a felkapott milliomos negyedben de az saját lesz és hitelmentes az ami megfizethetetlen.
Aki ezt nem érti értékeli ,az nyugodtan menjen másfelé,ha nő ha férfi az illető.
4 voltam.
Van itt valakinek szövegértése?
Azt írtam, normális ember 26 évesen vágyik saját térre, jó kapcsolat esetén is.
Erre idejöttetek négyen oltogatni, hogy ti nem mentek a híd alá pénz nélkül... Én kérek elnézést, hogy nem azokra gondoltam, akiknek ehhez nincs elég jövedelmük!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!