Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú vagy egy lány csókol jobban? És miért?
https://www.youtube.com/watch?v=uLddHvLolvE
Sztem tök jó a videó, de mi a véleményetek? Persze, aki mindkettőt próbálta akár heteróként akár másként?
azért én pl voltam már olyan játékban h a tét csók volt, és ha éppen fiú, akkor fiú ... sztem bőven vannak tapasztalatok, csak max nem mondják, mert n.álunk ez olyan tabu. pedig nincs benne semmi extra
nem jól látom?
"aki mindkettőt próbálta akár heteróként akár másként?"
- azt én nem nevezném heterónak.
jaj persze, szal ha vki pl bulin kártyázik és ez a tét, aztán megcsókol egy fiút, akkor rögtön homár lesz.. hogyne, tök logikus...
sztem meg abszolút nem, még csak a biszexséghez sincs minimális köze se, csak nyitott heterónak kell lenni, de hangsúlyozom, hogy HETERÓNAK ... (ez amúgy sztem pont a poén kategória, nyilván mást meg többet már nem csinálna sráccal, de ez oké)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!