Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van együtt valaki (akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van együtt valaki (akár fiú akár lány) egy olyannal, akinél találhatna szebbet/jóképűbbet?

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 17:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Talán, mert szereti és nem felszínes"

Ez nem felszínesség kérdése szerintem. Mikor megismertem a jelenlegi barátomat, akkor nem láttam különösebben jóképűnek, ezerszer jobb külsejű pasik mászkáltak körülöttem. Végül vele jöttem össze a személyisége miatt, és mióta beleszerettem, igazából őt látom a legjobb és legszexibb pasinak a Föld bolygón, hozzá vonzódok a legjobban, ő a legjóképűbb.

Szerintem ideális esetben az embernek a párja a legvonzóbb. Ha alapból nem is, akkor az lesz, ha beleszeret. Ha valaki nem így látja, akkor nem lehet valami jó kapcsolat. Milyen már ránézni a párodra, és arra gondolni, hogy "ejj, hát láttam már szebbet is"?? :D

2016. aug. 11. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a külső önmagában semmi. És akinek van csak egy kis gógyija, az pontosan tisztában is van ezzel. Ergó nem feltétlenül a világ legszebb/legjóképűbb emberével fog összeállni, hanem azzal, aki lelkileg is megfelel számára. Érted már? Ráadásul ha valakit szeret az ember...azt sokkal szebbnek látja, mint ha nem szereti...
2016. aug. 11. 18:36
 13/20 anonim ***** válasza:

Mindenki egyedi.Nem csak a legszebbekbe szeret bele az ember.Lehet nagyon szoros lelki kötelék két ember között és ezt nem csak a külső határozza meg.

Nem tudom mi értelme olyan szép párt keresni,aki szinte mindenki ideálja lenne,ha van valaki,aki nekem nagyon tetszik úgy,ahogy van.

2016. aug. 11. 18:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Te ilyen Áldi reklámember vagy? Gagyi az Áldi, nem kell reklámozni.

2016. aug. 11. 18:54
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

Ez így elég fail, mert te is úgy kezdted a csávóddal, hogy "de ronda", de aztán hajbókolt, pukedlizett és szolgált, hogy mostmár többre tartsd...

2016. aug. 11. 18:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Csak példa volt :)

2016. aug. 11. 18:55
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ez így elég fail, mert te is úgy kezdted a csávóddal, hogy "de ronda", de aztán hajbókolt, pukedlizett és szolgált, hogy mostmár többre tartsd..."

Te mi a bánatról beszélsz????? :D Ezeket honnan szedted? Szóval számodra csak isteni külsejű emberek vannak, meg rondák? Szerinted csak hajbókolás után lehet összejönni? :D Mi bajod? :D

Elárulom: egyáltalán nem láttam rondának soha. Egyszerűen más volt az "ideálom" külsőre, ennyi. Másrészt semmi pukedlizés nem volt, egyszerűen haverkodtunk, és rájöttem, hogy jó fej, és beleszerettem.

Nem tudom, miből következtetted ki, amiket írtál, de jól megnevettettél, köszi :D

2016. aug. 11. 19:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Mert megfogja a belsőjével
2016. aug. 11. 19:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Mert más tulajdonságokat fontosabbnak tart. De persze ezek az emberek a párjuk külsejével is elégedettek, lehet, hogy épp csak megüti a szintet, amit elvárnak, de akkor is megüti, a többi elvárt tuljadonságot pedig bőven túlteljesíti az adott emberke.

Szóval ez van. Lehet a külsőd csak éppen dugható, de amint megszólalsz odáig van érted a srác.

Persze ettől a külsődet nem fogja 10/10esnek látni, de a személyiségedre is gerjedhet valamennyire.

Gondolom te is látod, hogy vannak nála helyesebb pasik mégis egyéb tulajdonságaival számodra ki tud tűnni.

2016. aug. 11. 20:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Te lennél a szebb és a jobb? :))) Ezt mindenki így gondolja. Attól, hogy Te máshogy gondolod, fura, de az illetőnek a párja a szebb és a jobb.

Ezen már én is gondolkodtam, és nem magamat szerettem volna a másik helyében látni. Hanem úgy általánosságban, hogy mi a csudát eszik rajta? Neki ő a szép, ezt el kell fogadnod.

Sőt, én lepődtem meg a legjobban, amikor nem kellettem egy olyan srácnak, akiben biztos voltam.

2016. aug. 11. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!