Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van együtt valaki (akár fiú akár lány) egy olyannal, akinél találhatna szebbet/jóképűbbet?
Mert a külső nem minden.
Nekem pl. sokáig csak nagyon jó pasijaim voltak, de mind csalódást okozott a belső tulajdonságai miatt.
Aztán esélyt adtam egy kevésbé jóképűnek, aki sokkal férfiasabb volt belső tulajdonságait illetően és a tenyerén hordozott, ráadásul nem is foglalta előlem a helyet a fürdőben reggel túl sokáig.
Ez fura kérdés.
Közgazdaságtan ad rá választ.
Miért vesz bárki egy X terméket a Pennynél, Tesconál, Auchannál,..., ha egyszer az Aldiban a legolcsóbb?
Mert
- nem elérhető az Aldi a számára
- nem tud róla, hogy az Aldiban a legolcsóbb
- nem hisz benne, hogy lehet olcsóbb is ugyanaz a minőség, mint amennyiért ő veszi
- lehet, hogy olcsóbb az Aldiban, de van még ott más csapda, ami miatt összességében nem éri meg ott megvenni
- ő egy kényelmes ember és csak leugrik a ház aljába a kisboltba, lusta keresni egy Aldit
- hosszútávú egyessége van egy másik bolttal, és nem szegheti meg azt, hiába volna jobb vásár az Aldiban
Miért járnak az emberek farmerben, amikor járhatnának nagyestélyiben is?
Mert nem az a cél, hogy gyönyörködjenek a ruhában, hanem hogy jól érezzék magukat benne egész nap.
Ugyanez a helyzet a partnerrel is. Nem egy szépséges babában akarnak egész nap gyönyörködni, hanem egy hozzájuk illő társsal akarnak kettesben lenni.
Azzal, akivel lehet klassz közös programokra menni, hasonló az értékrendjük, ízlésük, összeillenek az ágyban stb. Sokkal fontosabb, hogy jó legyen vele, mint hogy szemet gyönyörködtető külseje legyen. Hosszútávon, 20-30-40-50 év meg amúgy is elmúlik a férfiak szépsége is, vagy legalábbis sokat csökken. A többi érték viszont, ami miatt érdemes mellette lenni, megmarad.
A kérdésedből kiderült, hogy milyen buta vagy.
Azoknak, aki undorítóznak, meg leírják, hogy szerintük egy pasi vagyok, akinek valaki másnak a nőjére fáj a fogam:
önbizalomhiányos lány vagyok és nem értem, hogy miért van velem a barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!