Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tipikus csajozós alfát lehet barátzonába lenni?
Van egy pasi aki tipikus alfa stílusba kinézetbe magas férfias izmos határozott tiszta Jason Statham.
Nekem az ilyen pasik nem jönnek be viszont nagyon jópofa vicces stílusa van tehát mint embert havert nem akarom elveszteni. Szóval betenném barátnak de szexet soha nem akarnék tőle.......
Mi van ebben? Van pár ilyen haverom. (Lány vagyok)
Mi ezen a kérdés? :D
Istenem hagyjátok már az ilyen alfa, béta, stb szövegeket :D Nem valami állati közösségben élünk az erdőben, hanem emberek vagyunk. :D
Miért ne lehetne egy menő, férfias, izmos pasi jó arc haverként?
Oké, mondjuk lehet az én esetem egyedi, ovis korom óta egyetlen egy lány volt, akit pár hónapnál tovább elviseltem magam mellett, én mindig fiús voltam, ezért általában nem igazán tekintenek nőnek, inkább "az egyik srácnak a társaságból", de nem értem, miért ne lehetne haverkodni egy menő pasival.
Mondjuk azért szögezzük le, hogy más a "néha bedobunk együtt egy sört és dumálunk" típusú haverság, meg a lelkizős közeli barátság.
Csak akkor lehetsz alfa
Ha nem vagy a zónában
Ha nem a szaga után mész
Ha nincs p*na, mi megigéz
Ha eszed veszted és besorolsz
Jobb, ha egy szót se szólsz
Béta lettél, ez nem is vitás
Mint polcra tett kis antikvitás
Ha a disznó őrzi már a kanászt
A kutya sétáltatja meg a pórázt
Olyan vagy a nőnek, mint lejárt lemez
Vagy egy tojásokra ültetett tyúk-jelmez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!