Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek a vörös hajú, zöld szemű lányokat?
Figyelt kérdés
Írjatok minél többen :P csak érdekel..ez nem olyan komoly kérdés :D nem kellenek egetrengető válaszok :P max. hogy miért nem,vagy miért igen..köszönöm :)2010. ápr. 19. 06:48
1/13 anonim válasza:
nem rossz,kicsit olyan "különlegesnek" hat mert ritka szerintem...de a vörös-zöld csak a 2. nálam.ha érdekel itt van részletesen
1/barna-barna
2a/vörös-zöld
2b/szőke-kék
2c/fekete-zöld
3/összes töbi
3/13 Decoy válasza:
az biztos, hogy jól néznek ki (általában)
4/13 anonim válasza:
Maga ez a kompozicio nem rossz.De 1000 mas dolog lehet amiert nem.
DE IGEN
5/13 anonim válasza:
Nem a hajától vagy a szeme színétől lesz szép az ember, lásd:
7/13 anonim válasza:
Én a zöld hajú vörös szeműeket szeretem.
8/13 anonim válasza:
Imádom. Fehér bőr, némi szeplő, hosszú vörös haj, zöld szem, ... mi kell még?
10/13 Andrewka válasza:
A ritkasága biztos különlegessé teszi.
Tetszik, de egy haj- és szemszín még nem elég ahhoz h el tudjam dönteni tetszik-e egy adott személy.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!