Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a korkülönbség egy 17 éves lány és egy 26 éves férfi között?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 01:59
11/19 anonim válasza:
Én 18 voltam amikor összejöttem egy 26 éves sráccal és meg sem lehetett érezni a korkülönbséget. Szerintem nem ezen múlik, hogy működik-e vagy sem, hanem azon hogy mennyire passzoltok emberként.
12/19 anonim válasza:
Szerintem ez sok. Nem ugyanazt akarják az élettől és itt bukik is az egész
13/19 anonim válasza:
Nem sok, ha ők jól érzik magukat egymással és közel azonosak az életcéljaik, egy irányba mennek. A kor önmagában semmit sem jelent.
14/19 anonim válasza:
Nem sok a korkülönbség,nem ez a gáz,hanem az,hogy nem egy korosztály! Mások az igények.
15/19 anonim válasza:
A személyiségüktől függ. 18 voltam mikor összejöttem a 30 éves párommal, 16 éve működik. De nem ez az általános szerintem.
16/19 anonim válasza:
sok függ a személyiségeteken. Mennyire érett a lány, mennyire éretlen a fiú. 27 évesen azért már lehet hamarosan gyereket szeretne. a lány meg még várna vele jópár évet...
de ez mind csak feltételezés.
ki kell ismernetek egymást, és ha összehangolható, hogy mit szeretnétek, összeilletek, akkor nem lehet sok.
18/19 nyitott fiú válasza:
Nam annyira az év mint a vonzalom ami nekem számit
19/19 anonim válasza:
A 17 éves lányok rendszerint olyan érettek, mint a 26 éves férfiak, tehát 22 év körül lehet mindkettő szellemi érettsége. Tökéletes párosítás!
Amúgy meg lényegtelen a kérdés, a 17 éves lány már tömhető, és nagy részük amúgy is él nemi életet ennyi idősen.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!