Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jelez vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelez vissza?

Figyelt kérdés
Egy fiú egy ideje tetszik..sokat beszéltünk..de hát..mostanában nem keresi a társaságom és bunkó lett..:S Rákérdeztem,de nem válaszolt..normális ez szerintetek? Mert szerintem nem..-.- nagyon idegesít ez a dolog :s mit kezdjek most?
2010. ápr. 18. 21:49
 1/4 Kohnen ***** válasza:
36%
szerintem nem szereti Kalapácsot
2010. ápr. 18. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ez a fiu már nem akar tőled semmit, ne nyösztesd, inkább csinálj ugy mintha nem is érdekelne! Ha igy se reagál akkor tuti nem kellesz neki!
2010. ápr. 18. 22:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: én csak a normális válaszokra vagyok kiváncsi,ha nem vagy te nm tudsz rendeset írni,akkor inkább ne is írj.. hülye gyerek..menjél inkább WOWozni. Biztos ilyen kis talpnyaló 13-14 éves kis elkényesztetett majom vagy,vagy egy proli feltünési viszketegsékkel szenvedő barom. ;)

Második válaszoló:Hát...lehet... pedig eddig áradozottt,hogy mennyire tetszem neki,én meg mondtam,hogy ugyanígy érzek,erre egyik napról a másikra nem akar beszélni :S na mindegy..majd jön helyette más.. :):)

2010. ápr. 19. 06:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok... Furán viselkedik ez a te lovagod! Lehet hogy megtettszett neki valaki más... De ha akarna tőled valamit, biztos hogy közeleledne vagy legalább nem bunkóskodna veled! Mondom: te is légy közömbös és figyeld meg mit reagál!
2010. ápr. 19. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!