Mért futt valaki évekig olyan után aki nem jelez vissza?
azért mert egy idealista hülye! én is ilyen hülye vagyok, sajnos. hiába próbálok beleszereteni egy másik rendes,kedves, szép, okos lányba akii szeretne és elérhető is lenne a számomra, mégis "Ő" kell-ene. Ez az a dolog amit nem tudok megmagyarázni, csak azt tudom, hogy ha látom akkor valami olyat érzek amit más jelenlétében nem, és már az idejét sem tudom, mikor éreztem azt rajta kívül jelenlétében.
Nincs logikus válasz, csak hogy ez egy hülyeség!
"Mikor az első golyó elsuhan a fejed felett, a politika egyenesen az ablakon repül ki."
Valami ilyesmi lehet a szerelemmel is! Hiába próbálsz logikusan gondolkodni, hiába tudsz az életben minden más téren logikus és megmagyarázható döntéseket hozni, ha egyszer a szerelem felüti a fejét, akkor a logika az ablakon repül ki.....
"Attól, hogy így van, nem biztos, hogy így is van jól."
23f
"csak azt tudom, hogy ha látom akkor valami olyat érzek amit más jelenlétében nem"
Ugye, hogy van ilyen, és nem érted miért?!
Én egy férfival vagyok így és fogalmam sincs miért, de még csak hasonlót sem éreztem soha!
De nem futok utána, csak nem tudom, nem is akarom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!