Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők hogyan és hol ismerkedtek?
18 vagyok,nem tudom ez ide vagy a tini kapcsolatokhoz tartozik-e,de gondolom itt komolyabb válaszokat kapok.
Nem nagyon hiszem hogy buliban ismerkedésnél komoly kapcsolat kialakítására sok esély van,de igazából mindegy is,mert nem szeretnék bulizni járni.
A neten ismerkedni nem szeretnék,nem tudom,tőlem az nagyon idegen valahogy.
Az ismerősi körömben sincs olyan akivel kialakítanék kapcsolatot,két ember van aki tetszik,de egyikük meleg a másik foglalt,szóval velük esélytelen.
El szoktam barátokkal járni ide-oda,de őszintén,szerintem elég kicsi az esélye hogy pl egy fagyizóban csak úgy leszólít valaki,hacsak nem vagyok olyan feltűnő szépség...
Nem vagyok egyébként csúnya szerintem,ápolt vagyok,mások szerint szép is,de azért azt látom magamon hogy nem az a kiemelkedő szépség aki után 10-ból 10 pasi megfordul.
Kicsit visszahuzodó vagyok,de míg nem beszélnek velem addig ezt nem tudják,tehát nem ez a baj.
Szóval hol és hogy ismerkedtek?
Értem. :) hát még hozzám sem,csak egyszer olyan aki az apám lehetne :D
Köszi a választ. :)
Nem tényként írtam hogy nem lehet,csak annyit hogy nem hiszem.Ám mégha lehet is,igen,nem járok buliba mert nem szeretek és igen,tudom hogy neten lehet,de az olyan idegen tőlem.
Élőben sem sok esélyét látom,de ha odajön valaki hozzám nem mondom neki azt hogy "bocs,nem sok esélye van ennek"
Tehát utóbbi nem rajtam múlik.
És hogy mit várok? Véleményeket, tanácsokat hogy mások hol szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!