Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Koncerten hogy pasiználtok be? Mit tennéntek hogy felfigyeljenek rád? Fiúk! Egy koncerten, megnézitek a lányokat? Hogyan ismerkedtek?
Nem igazán szeretem a koncerteket de akkor a lányokat figyelném inkább
18/f
Rock koncertekre szoktam csak járni és nem kell különösebben törnöm magam a sok kan között ingyen sörért, de nem így pasizok be. :D De egyszer egy csaj is rángott már el a helyemről. :D Az mondjuk király volt :D Egyéjszakás kalandok nem az én műfajom. :) Ismerkedni szívesen ismerkedek itt amúgy, mert legalább 1 közös érdeklődési kör már van, és az jó. :)
Természetesen sok múlik azon is, hogy mennyi töltet van bennem meg a másik félben. :D Ha valakiben túl sok, semmi valamire használható ismerkedés nem lesz. :D
23L
Kedves kerdezo!
Igen azutan jottem ra hogy te arra gondolsz miutan mar elkuldtem.
Bocsanat!
Hogy pasiznék be koncerten? Nos, storytime on.
2015. Aug. 20. Zamárdi, All Time Low
Jack mondta a közönségnek, hogy szeretne egy "blowjobot", és hogy ki lesz az első. Mindenki kussolt, erre én szívet mutattam a kezemmel és elkezdtem őrülten ugrálni, hogy észrevegyen. És tudjátok, mi történt? Észrevett. :D Jack Barakat, a kedvenc bandám gitárosa észrevett. Rámmutatott és azt mondta: "You!". Sajnos végül nem történt meg az a blowjob. :c De egyszr még behajtom rajta. :D
A másik, szintén azona koncerten. Vagyis utána, amikor mentek el. A kocsival többször is megálltak, Alex (ő a szerelmem) ült az ablaknál, küldött puszit, és odatette a kezét az üveghez. *-* És én is az enyémet, tehát konkrétan fél centi volt köztünk, csak egy üveglap választott el minket egymástól. *-* Jack meg felhúzott csíkospulcsival táncolt közben a kocsiban. :D
Istenem, de szeretem a kis idiótáimat. :D :3
Bocsi, ha nem éppen ilyen történetre volták kíváncsi, de nem bírtam megállni, hogy ne írjam le. :D (Vállalom a lepontozást is.)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!