Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex első alkalommal? Vélemény? Férfiak?
Manapság minden idióta a szexre építi fel a kapcsolatát, arra alapozva. Igen, elismerem, hogy fontos a jó szex, épp csak kéne egy kis türelem egymáshoz, a megismerés varázsa ahogy írtam, hogy fel tudjátok fedezni a másikat. Azt gondolod, 1-2 alkalom idejekorán elég ahhoz, hogy a kapcsolat fennmaradjon minőségében? Nem a jó szex fogja fenntartani, hanem az azon túli lelki, érzelmi szálak. Na most ha megdugatod magad ideje korán, hol fogsz te és ő ráeszmélni arra, hogy basszus, de jó, hogy lelkileg, mentálisan passzolunk? Ez csak idővel derül ki, nem egy korai szex után.
A kommenteidből azt érzem, te csak a dugás miatt akarsz kapcsolatban lenni valakivel. Másrészről, az a te sarad is, ha a másikat zérusnak érzed a szexben, mivel nem kommunikálsz egyenesen, hogy neked mi és hogy a jó. Persze az ember végtelenül egoista lény, és mindent a másikra tol át, ő bezzeg semmiről sem tehet és mindenben makulátlan. :)
És teljesen mindegy mit mondasz el nekik :D
A férfiak kb 80%-a értékelhetetlen az ágyban, de a nők is hasonló statisztikát mutatnak mondjuk. Szörnyű. Ne menjünk bele, mert sírok, amikor a férfiak védeni próbálják a teljesítményüket.
Első alkalommal nem szoktam semmiképp. Max ha úgy alakul, második, harmadik alkalommal. De még az is korai. Hónapokat én sem várnék a szexre, igaz már 30 vagyok. DE 20 éves koromban azért több ideig vártam a sexxel.
N/31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!