Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex első alkalommal? Vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex első alkalommal? Vélemény? Férfiak?

Figyelt kérdés
Nálam nem sok mindent befolyásol. Nálatok?

2016. aug. 8. 10:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
82%

Manapság minden idióta a szexre építi fel a kapcsolatát, arra alapozva. Igen, elismerem, hogy fontos a jó szex, épp csak kéne egy kis türelem egymáshoz, a megismerés varázsa ahogy írtam, hogy fel tudjátok fedezni a másikat. Azt gondolod, 1-2 alkalom idejekorán elég ahhoz, hogy a kapcsolat fennmaradjon minőségében? Nem a jó szex fogja fenntartani, hanem az azon túli lelki, érzelmi szálak. Na most ha megdugatod magad ideje korán, hol fogsz te és ő ráeszmélni arra, hogy basszus, de jó, hogy lelkileg, mentálisan passzolunk? Ez csak idővel derül ki, nem egy korai szex után.

A kommenteidből azt érzem, te csak a dugás miatt akarsz kapcsolatban lenni valakivel. Másrészről, az a te sarad is, ha a másikat zérusnak érzed a szexben, mivel nem kommunikálsz egyenesen, hogy neked mi és hogy a jó. Persze az ember végtelenül egoista lény, és mindent a másikra tol át, ő bezzeg semmiről sem tehet és mindenben makulátlan. :)

2016. aug. 8. 12:00
 22/37 Noren1989 ***** válasza:
Nem erre akartam rávilágítani, kérdező, hanem, hogy ehhez a 3, felsorolt kapcsolatodhoz hány pasin át vezetett az utad.
2016. aug. 8. 12:00
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem sokon. 6 férfivel volt dolgom össz-vissz. De abból azt hiszem 1 volt, akivel vártam egy hónapot és szivacs is volt.
2016. aug. 8. 12:03
 24/37 Noren1989 ***** válasza:
56%
Javaslom Missed Chance válaszát átolvasásra.
2016. aug. 8. 12:05
 25/37 A kérdező kommentje:
"A pasik jók az ágyban, csak el kell mondani nekik mit akarsz szöveg nem érdekel. A legtöbb férfi sajna ezen a téren is nulla. Barátnőim olyanokat mesélnek, hogy sírok :XD Hagyjuk :D
2016. aug. 8. 12:11
 26/37 Noren1989 ***** válasza:
Jó, köszönjük a lehetőséget!
2016. aug. 8. 12:12
 27/37 A kérdező kommentje:

És teljesen mindegy mit mondasz el nekik :D

A férfiak kb 80%-a értékelhetetlen az ágyban, de a nők is hasonló statisztikát mutatnak mondjuk. Szörnyű. Ne menjünk bele, mert sírok, amikor a férfiak védeni próbálják a teljesítményüket.

2016. aug. 8. 12:14
 28/37 anonim ***** válasza:
92%
Én nem védtem senkit, hanem rávilágítottam emberi hiányosságokra. Elváráshegyeket lehet felhalmozni akkor, ha te is beleadtál mindent, amíg csak kussban ülsz és fekszel, mint egy darab fa, miért várod el, hogy más kielégítsen? :D Ember, nálad komoly gondok vannak fejben. Menekülni érdemes tőled :D
2016. aug. 8. 12:16
 29/37 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy én nem csinálok semmit? :D De ti pasik, még azt sem tudjátok, hol kell nyalni egy nőt :XD Hallod, és szánalmas, ahogy itt kapálózol, hogy védd a férfiak becsületét a semmire :XD 30-40-es pasik nem találják meg a pöcörőt, ne viccelj :D
2016. aug. 8. 12:17
 30/37 anonim ***** válasza:

Első alkalommal nem szoktam semmiképp. Max ha úgy alakul, második, harmadik alkalommal. De még az is korai. Hónapokat én sem várnék a szexre, igaz már 30 vagyok. DE 20 éves koromban azért több ideig vártam a sexxel.

N/31

2016. aug. 8. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!