Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex első alkalommal? Vélemény? Férfiak?
Értjük az álláspontodat.
Viszont, lehet 3 alkalom csak petting, utána meg szex. Ez egy hét. Ennyit azért csak kibírsz XDD
Másfelől meg a szexualitás fejleszthető. Összecsiszolódás, stb..
Egyetértek a kérdezővel, de a többiekkel is.
Attól függ most mit értetek első alkalom alatt. Szerintem a kérdező sem full ismeretlenre gondolt.
Gondolom gyakran váltogatod a partnereidet, nemde?
Bocsi, de ha mi is rámondanánk egy nőre, első alkalom után, ami a valóság...csupa síró nővel lenne teli a világ.
De, ezek mellett kívánjuk, hogy találj így is párt.
Na ezt mondtam én is. Nem teljesen ismeretlen krapek, hanem előtte már valamennyire megismerkedtek, legalábbis amennyire meg lehet telefonon, vagy smsben.
A szex fontos, és ha a kérdezőnek van ezzel komoly negatív tapasztalata, akkor teljesen érthető az egész. Meg szerintem nem lepedőakrobatákat vár ő, csak időben észre akarja venni, hogy ki az, akivel soha nem fog egy hullámhosszra kerülni szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!