Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki jobban képben van a facebook világával? Mitől függ ez?
A párommal kb. 1 hónapja bementünk egy kocsiszalonba, ahol a haverja dolgozik. Ahogy bementünk, megismerte az eladórésznél a csajt ,akivel egy suliba járt még középiskolás korukban. Mint aki elfeledkezett magáról, elengedte a kezemet és ment oda hozzá nekem pedig azt mondta, h üljek oda le ahol a haverja dolgozik mindjárt jön. Csak álltam és néztem rá, majd mint aki észben kapott odahívott és végül bemutatott a csajnak. Kérdezgettek egymásról, h kivel mi újság. A csajnak van barátja akivel költözni terveznek.
Ezután a csaj minden frissen feltöltött képeinket elkezdett "lájkolgatni" a facebook-on, ezelőtt egyszer sem. Továbbá azt is megfigyeltem, h a párom leggyakoribb chatelői között ez a lány is ott szerepel folyamatosan. Üzenetet viszont nem láttam tőle. Lehetséges, h törölgeti az üzeneteket a párom, vagy a legaktívabb emberek alapján is besorolja a kategóriába az oldal? Nem tudom mitől függ ez. Több mindent olvastam erről. Valaki azt írta, h igen a chatelőktől függ, valaki az aktivitásra is esküdözött... Kinek mi a véleménye?!
Kérlek titeket, ne gyertek azzal, h "Jaj, a face és a párkapcsolat!". Én is így vagyok ezzel, de mikor gyanús dolog jön a képbe, akkor szerintem senki sem tud legyinteni, h "csak egy oldal"! :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Utolsónak szerintem is igaza van. Ha a nő normális, akkor szerintem is így van a dolog. (bár elég sok nem normális nő van, akik meg máshogy működnek.)
De aki nekem tetszik pasi, (nincs fenn facen,csak a barátnője) nem likeolgatom a közös képeiket. Bár az is tény, hogy nem is óhajtom elszeretni a párjától, csak csendben jegelem érzelmeim:-). De ha rá akarna menni a csaj, szerintem tényleg nem a közös képeket like-olgatná, csak messengeren írna neki, az nem nyilvános.
ja, amúgy meg, ahogy a szalonban viselkedett párod vele, annak két magyarázata lehet, vagy régen tetszett neki, és ezért viselkedett most így, vagy ahhoz képest, ahogy a csaj kinézett régen, most nagyon jól néz ki, s ez párod meglepte.
Ennyi, szerintem nem kell ebbe többet látnod. Hajrá!
Köszönöm a válaszokat! :)
Sajnos volt már ilyen tapasztalatom, h egy olyan nő bukkant fel a semmiből és kezdett aktívan szem előtt lenni, h végül az lett, ami most a félelmem.. Ezért is van bennem ilyen kis parázás, de tudom, h ez mind 2 emberen múlik :)
A párom küldött egy chat beszélgetést h olvassam el. Teljes monitoros képen küldte és így láttam oldalt azokat az embereket akikkel legutóbb üzeneteket váltott.
A csaj neve is ott volt. Azonnal meg is kérdeztem, h mit beszéltek a lánnyal. Elküldte. A csaj, h munkát ajánlott, h tudna neki szerezni, de a megszólítás nem tetszett ahogy a barátom írta: "Miben segíthetek kedvesem?". Ezen kiakadtam... Higgadtan, ám határozottan mondtam neki, h nem is tudom, h neki h tetszene, ha én mindenféle pasikat csak úgy becézgetném, h "drágám"... Ő elkezdett velem veszekedni, h h tudok ilyesmin kiakadni, meg sem kellett volna nekem mutatnia, de többet nem is fog ilyeneket az orrom alá kötni!
Végül is béke lett aztán, de még mindig bánt a dolog. Értelmetlennek tartom újra felhozni, mert változtatni már nem tudok a dolgon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!