Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki aki jobban képben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki aki jobban képben van a facebook világával? Mitől függ ez?

Figyelt kérdés

A párommal kb. 1 hónapja bementünk egy kocsiszalonba, ahol a haverja dolgozik. Ahogy bementünk, megismerte az eladórésznél a csajt ,akivel egy suliba járt még középiskolás korukban. Mint aki elfeledkezett magáról, elengedte a kezemet és ment oda hozzá nekem pedig azt mondta, h üljek oda le ahol a haverja dolgozik mindjárt jön. Csak álltam és néztem rá, majd mint aki észben kapott odahívott és végül bemutatott a csajnak. Kérdezgettek egymásról, h kivel mi újság. A csajnak van barátja akivel költözni terveznek.

Ezután a csaj minden frissen feltöltött képeinket elkezdett "lájkolgatni" a facebook-on, ezelőtt egyszer sem. Továbbá azt is megfigyeltem, h a párom leggyakoribb chatelői között ez a lány is ott szerepel folyamatosan. Üzenetet viszont nem láttam tőle. Lehetséges, h törölgeti az üzeneteket a párom, vagy a legaktívabb emberek alapján is besorolja a kategóriába az oldal? Nem tudom mitől függ ez. Több mindent olvastam erről. Valaki azt írta, h igen a chatelőktől függ, valaki az aktivitásra is esküdözött... Kinek mi a véleménye?!

Kérlek titeket, ne gyertek azzal, h "Jaj, a face és a párkapcsolat!". Én is így vagyok ezzel, de mikor gyanús dolog jön a képbe, akkor szerintem senki sem tud legyinteni, h "csak egy oldal"! :)

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2016. aug. 8. 10:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
"a párom leggyakoribb chatelői között ez a lány is ott szerepel folyamatosan" - Hol? Arra a random listára gondolsz, amit a facebook kidob? Mert ez nem a leggyakoribb chatelőket jelenti, még csak az egyéb megnyilvánulásokat sem. Nekem olyan ismerősök is szoktak elől lenni, akik évente párszor lépnek csak be...
2016. aug. 8. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem olyan embereket is oda tesz néha, akikkel sosem beszélek. Akikkel többször beszélek, nyilván gyakrabban előfordulnak ott, de ha valakinek ránézek a lapjára néha másnap oda is teszi a listára, aztán megint nem. Elég random. Ennyi alapján még nem aggódnék. Amúgy ha a ti képeiteket lajkolja, nem hiszem, hogy izgatná a pasid. Én sosem lajkoltam olyan srácnak a képét a barátnőjével, aki tetszett nekem. Akiket meg igen, ott a srác nekem valszeg közömbös. Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de szerintem aki egy párt lájkol, az nem nagyon foglalkozik a pasival.
2016. aug. 8. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsónak szerintem is igaza van. Ha a nő normális, akkor szerintem is így van a dolog. (bár elég sok nem normális nő van, akik meg máshogy működnek.)

De aki nekem tetszik pasi, (nincs fenn facen,csak a barátnője) nem likeolgatom a közös képeiket. Bár az is tény, hogy nem is óhajtom elszeretni a párjától, csak csendben jegelem érzelmeim:-). De ha rá akarna menni a csaj, szerintem tényleg nem a közös képeket like-olgatná, csak messengeren írna neki, az nem nyilvános.

2016. aug. 8. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:

ja, amúgy meg, ahogy a szalonban viselkedett párod vele, annak két magyarázata lehet, vagy régen tetszett neki, és ezért viselkedett most így, vagy ahhoz képest, ahogy a csaj kinézett régen, most nagyon jól néz ki, s ez párod meglepte.

Ennyi, szerintem nem kell ebbe többet látnod. Hajrá!

2016. aug. 8. 14:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Sajnos volt már ilyen tapasztalatom, h egy olyan nő bukkant fel a semmiből és kezdett aktívan szem előtt lenni, h végül az lett, ami most a félelmem.. Ezért is van bennem ilyen kis parázás, de tudom, h ez mind 2 emberen múlik :)

2016. aug. 8. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nem lájkolok a facebookon (csak max kéthavonta egyszer) és nálam sem lájkol senki szinte soha, csak üzenetküldésre használom. Ennek alapján, az kerül a lista elejére, akivel a leggyakrabban beszélek, de a második és a harmadik ember is ilyen. Akivel soha nem beszélek, nem is látom ott a listán.
2016. aug. 8. 16:48
 17/17 A kérdező kommentje:

A párom küldött egy chat beszélgetést h olvassam el. Teljes monitoros képen küldte és így láttam oldalt azokat az embereket akikkel legutóbb üzeneteket váltott.

A csaj neve is ott volt. Azonnal meg is kérdeztem, h mit beszéltek a lánnyal. Elküldte. A csaj, h munkát ajánlott, h tudna neki szerezni, de a megszólítás nem tetszett ahogy a barátom írta: "Miben segíthetek kedvesem?". Ezen kiakadtam... Higgadtan, ám határozottan mondtam neki, h nem is tudom, h neki h tetszene, ha én mindenféle pasikat csak úgy becézgetném, h "drágám"... Ő elkezdett velem veszekedni, h h tudok ilyesmin kiakadni, meg sem kellett volna nekem mutatnia, de többet nem is fog ilyeneket az orrom alá kötni!

Végül is béke lett aztán, de még mindig bánt a dolog. Értelmetlennek tartom újra felhozni, mert változtatni már nem tudok a dolgon...

2016. aug. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!