Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki jobban képben van a facebook világával? Mitől függ ez?
A párommal kb. 1 hónapja bementünk egy kocsiszalonba, ahol a haverja dolgozik. Ahogy bementünk, megismerte az eladórésznél a csajt ,akivel egy suliba járt még középiskolás korukban. Mint aki elfeledkezett magáról, elengedte a kezemet és ment oda hozzá nekem pedig azt mondta, h üljek oda le ahol a haverja dolgozik mindjárt jön. Csak álltam és néztem rá, majd mint aki észben kapott odahívott és végül bemutatott a csajnak. Kérdezgettek egymásról, h kivel mi újság. A csajnak van barátja akivel költözni terveznek.
Ezután a csaj minden frissen feltöltött képeinket elkezdett "lájkolgatni" a facebook-on, ezelőtt egyszer sem. Továbbá azt is megfigyeltem, h a párom leggyakoribb chatelői között ez a lány is ott szerepel folyamatosan. Üzenetet viszont nem láttam tőle. Lehetséges, h törölgeti az üzeneteket a párom, vagy a legaktívabb emberek alapján is besorolja a kategóriába az oldal? Nem tudom mitől függ ez. Több mindent olvastam erről. Valaki azt írta, h igen a chatelőktől függ, valaki az aktivitásra is esküdözött... Kinek mi a véleménye?!
Kérlek titeket, ne gyertek azzal, h "Jaj, a face és a párkapcsolat!". Én is így vagyok ezzel, de mikor gyanús dolog jön a képbe, akkor szerintem senki sem tud legyinteni, h "csak egy oldal"! :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
A facebook nagyon szofisztikált és mellesleg titkos algoritmus alapján működik. Informatikus vagyok, de még nem sikerült megfejtenem, hogy mit hogyan csinál :)
A chatlistában megjelenített sorrendbe beleveszi a like-okat is, és ahogy írod, ha mostanában sokat lájkolt nálatok, emiatt az algoritmus aktívabbnak veszi és előrébb teszi. De a chatlistát lehet amúgy személyes beállítás alapján is módosítani, ha te magad beírod, hogy kiknek szeretnéd nyitva tartani a chatet, a többiek lejjebb kerülnek.
Kezdem átlátni, hogy miből fogok tudni meggazdagodni.
A trendek alapján mindig lesznek
- öregek
- emberi fekália
- féltékeny nők
Ha ezekre bármelyikére vállalkozást alapozok, sosem fogok bukni.
Hát gondoltam erre is.. :/ De fogalmam sincs. Nem szeretnék kémkedni utána... Néztem a csaj képeit, de lájkot a páromtól nem láttam. Bejelöljem a csajszit szerinteteK? :)
Köszönöm továbbra is a normális válaszokat! :)
Szia! Nem feltétlen chatelnek. Csak attól is lehet elöl, hogy ő like-olja a párod képeit. Ennyi. Nem kell hozzá semmi több. (én is figyeltem ilyen dolgokat egy időben)
Szerintem ha párod nem like-olgatja az ő képeit, és nem is üzengetnek, ne foglalkozz ezzel tovább. Haver, van ilyen.
O.k???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!