Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki aki jobban képben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki aki jobban képben van a facebook világával? Mitől függ ez?

Figyelt kérdés

A párommal kb. 1 hónapja bementünk egy kocsiszalonba, ahol a haverja dolgozik. Ahogy bementünk, megismerte az eladórésznél a csajt ,akivel egy suliba járt még középiskolás korukban. Mint aki elfeledkezett magáról, elengedte a kezemet és ment oda hozzá nekem pedig azt mondta, h üljek oda le ahol a haverja dolgozik mindjárt jön. Csak álltam és néztem rá, majd mint aki észben kapott odahívott és végül bemutatott a csajnak. Kérdezgettek egymásról, h kivel mi újság. A csajnak van barátja akivel költözni terveznek.

Ezután a csaj minden frissen feltöltött képeinket elkezdett "lájkolgatni" a facebook-on, ezelőtt egyszer sem. Továbbá azt is megfigyeltem, h a párom leggyakoribb chatelői között ez a lány is ott szerepel folyamatosan. Üzenetet viszont nem láttam tőle. Lehetséges, h törölgeti az üzeneteket a párom, vagy a legaktívabb emberek alapján is besorolja a kategóriába az oldal? Nem tudom mitől függ ez. Több mindent olvastam erről. Valaki azt írta, h igen a chatelőktől függ, valaki az aktivitásra is esküdözött... Kinek mi a véleménye?!

Kérlek titeket, ne gyertek azzal, h "Jaj, a face és a párkapcsolat!". Én is így vagyok ezzel, de mikor gyanús dolog jön a képbe, akkor szerintem senki sem tud legyinteni, h "csak egy oldal"! :)

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2016. aug. 8. 10:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Az en tapasztalatom alapjan, aki autokereskedesben dolgozik vagy koze van hozza, az ha beszel hazudik, mindegy hogy ferfi vagy no.
2016. aug. 8. 10:48
 2/17 anonim ***** válasza:
44%
" Üzenetet viszont nem láttam tőle." - kitörli a pasid, az mástól nem lehet.
2016. aug. 8. 10:48
 3/17 A kérdező kommentje:
2. - Szóval szerinted is az üzenetváltások szerint van meghatározva az a bizonyos "kedvencek" kategória? Mert én is erre gyanakodom!
2016. aug. 8. 10:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A facebook nagyon szofisztikált és mellesleg titkos algoritmus alapján működik. Informatikus vagyok, de még nem sikerült megfejtenem, hogy mit hogyan csinál :)

A chatlistában megjelenített sorrendbe beleveszi a like-okat is, és ahogy írod, ha mostanában sokat lájkolt nálatok, emiatt az algoritmus aktívabbnak veszi és előrébb teszi. De a chatlistát lehet amúgy személyes beállítás alapján is módosítani, ha te magad beírod, hogy kiknek szeretnéd nyitva tartani a chatet, a többiek lejjebb kerülnek.

2016. aug. 8. 10:54
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Kezdem átlátni, hogy miből fogok tudni meggazdagodni.

A trendek alapján mindig lesznek

- öregek

- emberi fekália

- féltékeny nők

Ha ezekre bármelyikére vállalkozást alapozok, sosem fogok bukni.

2016. aug. 8. 10:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Megnéztem neked, nálam olyan is szerepel a lista elején, akivel 2013ban beszéltem utoljára. Viszont az ő adatlapját hetente megnézem. Ilyan is van, akivel pár hete beszéltem, de soha az életben nem néztem meg az adatlapját. Szóval a kettő kombinációja, lehet hogy a párod csak naponta csekkolja a csajt ezért rakja előre. Én belenéznék a keresési előzményekbe.
2016. aug. 8. 10:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Igen, arra rájöttem, h lehet módosítani :) Csak szerintem ő még erre nem jött rá! :D Szóval akkor a "lájkoktól" is függ :)
2016. aug. 8. 10:57
 8/17 A kérdező kommentje:

Hát gondoltam erre is.. :/ De fogalmam sincs. Nem szeretnék kémkedni utána... Néztem a csaj képeit, de lájkot a páromtól nem láttam. Bejelöljem a csajszit szerinteteK? :)

Köszönöm továbbra is a normális válaszokat! :)

2016. aug. 8. 10:59
 9/17 A kérdező kommentje:
5. Ugyan annyi a féltékeny nő mint a férfi szerintem :) Csak a nők előbb felvállalják! :D Én mondjuk nem szégyellem, h van bennem enyhe féltékenység, ami egészséges és ami szerintem kell is egy kapcsolatban! :)
2016. aug. 8. 11:02
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nem feltétlen chatelnek. Csak attól is lehet elöl, hogy ő like-olja a párod képeit. Ennyi. Nem kell hozzá semmi több. (én is figyeltem ilyen dolgokat egy időben)

Szerintem ha párod nem like-olgatja az ő képeit, és nem is üzengetnek, ne foglalkozz ezzel tovább. Haver, van ilyen.

O.k???

2016. aug. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!