Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért hazudtok? Igen, ti.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért hazudtok? Igen, ti.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Én azt nem értem, hogy mért kell állandóan etetni azzal a kis farkú embereket, hogy igen, fasza az, jó az. Nem a méret a lényeg meg a hasonló baromságok.

Nekem is az van, be is szoptam miatta, ez van. :D De nem kéne ilyen baromságokat írni. Én még szerencsés vagyok, hogy olyan lánnyal hozott össze a sors, aki nem kotyogta el a barátnőinek, mért is hagytuk abba. Tehát a kérdésem továbbra is, mért kell hazudni? :D

Ez olyan, mintha azt mondjuk nincs cigány bűnözés.

Köszönöm válaszotokat. 18/F

"Az élet már csak rövidebb, és a farkam sem lesz hosszabb..." Naja. :D

2010. ápr. 18. 19:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A hölgy nem kurv@. Rendes kislány. :)
2010. ápr. 18. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szűk punciba apró fütyi való.
2010. ápr. 18. 19:38
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok JOBBIK-os.

Csak egy 13-as. Tényleg szerencsétlen szám lehet. :D Basszus, akkor lehet, hogy csak babonás? :D

2010. ápr. 18. 19:39
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Valakinél számít, valakinél nem. Nálam nem. A barátomnak is kicsi van (15 cm), de sose dobnál emiatt. Most akkor neki évek óta hazudok? :)
2010. ápr. 18. 19:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A 15 az kicsi? :O:O:O Akkor mekkora a jó, a lóf*sz? Engem egy nagyobb faroktól a hideg kiráz hogy ez fájna és egyáltalán nem izgi...
2010. ápr. 18. 19:44
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Hát, engem zavarna. Nekem a 20 körüli a jó. Voltam kisebbel is, de nem éreztem semmit. ÉS igen, nem igaz, hogy a méret nem számít. Ezt a kis farkú pasik találták ki.
2010. ápr. 18. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne, ha szereznél egy kis jártasságot a témában. Ha rossz vagy az ágyban, az nem a fütyid miatt van...
2010. ápr. 18. 19:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

19:49: Egy kis méretekkel rendelkező srác nehezebben, de ki tud elégíteni egy nagy méretekkel rendelkező csajt is. Technika kérdése.

Ettől függetlenül kétségtelen, hogy a "kislányok" a "kisfiúkhoz", a "nagylányok" pedig a "nagyfiúkhoz" passzolnak.

2010. ápr. 18. 19:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: nekem nem kicsi a 15 cm, a pasim tartja annak, mert a baráti körében állítólag mindenkinek nagyobb van (én nem tudom, nem néztem), a barátnőim többsége is annak tartja a 16 cm alatti péniszt(ezekre a véleményekre meg nem adok), bár ők sem dobnának emiatt egy pasit. Az exeimnek is nagyobb volt mint az övé, de egyikükkel sem volt olyan jó a szex, mint a párommal.
2010. ápr. 18. 22:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem beszél öcsi? Ne általánosíts már! Ha frusztrált vagy a farkad méretet miatt, attól még nem kell az összes csajt hazugnak nevezni. Ha 13 cm a farkad, és a csajod emiatt hagyott el akkor annyi hogy béna vagy, de a farkad az elvileg alkalmas arra hogy egy átlag nőnek örömet szerezz. A bénaságod miatt meg ne engem nevezz hazugnak! Persze sokkal szarabb magadba nézni, mi? azért csak tedd meg, hátha előbbre jutsz mint a pocskondiázással.
2010. ápr. 21. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!