Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért hazudtok? Igen, ti.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért hazudtok? Igen, ti.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Én azt nem értem, hogy mért kell állandóan etetni azzal a kis farkú embereket, hogy igen, fasza az, jó az. Nem a méret a lényeg meg a hasonló baromságok.

Nekem is az van, be is szoptam miatta, ez van. :D De nem kéne ilyen baromságokat írni. Én még szerencsés vagyok, hogy olyan lánnyal hozott össze a sors, aki nem kotyogta el a barátnőinek, mért is hagytuk abba. Tehát a kérdésem továbbra is, mért kell hazudni? :D

Ez olyan, mintha azt mondjuk nincs cigány bűnözés.

Köszönöm válaszotokat. 18/F

"Az élet már csak rövidebb, és a farkam sem lesz hosszabb..." Naja. :D

2010. ápr. 18. 19:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Jobbikos vagy?

Egyébként tényleg nem számít, HA ilyen 12-től fölfelé van kb. Onnan lefelé már necces lehet.

2010. ápr. 18. 19:23
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

XDDDD

Jujj Bocsi de ez vicces^^

De am azért hagytátok abba mert kicsi volt?:O

Miért nem használtad a nyelved?:D

2010. ápr. 18. 19:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

mekkora?

én azokra szoktam írni akiknek van már iylen 14-15-16 centi és aggodalmaskodnak

voltam már 14 centis pasival és nagyon jó volt. akinek 12 alatt van az tényleg kicsit para de evvel sajnos nem tudok mit kezdeni :S

konkrétan mekkora a tied? és milyen vastag ami annyira kicsinek számít?

2010. ápr. 18. 19:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondtam soha ilyet xd
2010. ápr. 18. 19:26
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt hagyott el akkor egy jó nagy kurvä
2010. ápr. 18. 19:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
És a fiúk, pasik miért mondják azt, hogy nem az a lányeg mekkora mellei vannak a lánynak/nőnek? HE?
2010. ápr. 18. 19:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány centis?
2010. ápr. 18. 19:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
14 centis pasival?
2010. ápr. 18. 19:34
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
És te miért általánosítasz? A világ összes npjét kipróbáltad már? HOgy lehetsz ilyen szerencsétlen hogy egy db alapján ítélsz mindenkit? Amúgy mégis mit vársz? A nő egy szemét ribi azért mert pl otthagyott mert nem tudtad kielégíteni? Arról ő nem tehet, meg te sem! De azért nem kéne azzal jönni hogy a lányoknak csak a méret számít! Azt kéne megérteni hogy nem a méret számít! A szex viszont igen és egy bizonyos méret alatt a lánynak valószínűleg nem okoz élvezetet! Ezért pedig nem vonhatod felelősségre! Amikor azt mondjuk nem a méret számít akkor nem az ilyen 8-9-10 cm-re gondolunk, hanem azokra akik a 12-13-14-15-16 cm miatt panaszkodnak hogy milyen kicsi! Gondolom te sem lennél sokáig olyan nővel aki nem nyújt élvezetet... Mert a szex fontos része a párkapcsolatnak, anélkül nem működhet... De itt nem arról van szó hogy a méretre hajtunk, csak az a lényeg hogy jó legyen vele és ez bizonyos méret alatt nem lehet.
2010. ápr. 18. 19:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A pasimnak is kicsi farka van. Így centire nem tudom, mert még sosem álltam oda oda vonalzóval, de jóval kisebb azoknál, mint amikkel eddig találkoztam. Viszont jó vele a szex, és innentől marhára nem érdekel, hogy menny az annyi. És ezt egy intelligens lány nem is dörgöli a pasi orra alá.

Tanulj meg jól nyalni, és senki nem fog a farkad mérete miatt szakítani veled.

19/L

2010. ápr. 18. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!