Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen tulajdonságokkal van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tulajdonságokkal van esély egy olyan embert találni akit tényleg közel lehet engedni, és el is viseli ezeket, és tudja is kezelni?

Figyelt kérdés

-átmeneti paranoiás gondolatok

-enyhén aspergeres

-szorongás bizonyos helyzetekben

-Érzelmi intelligencia a padlót verdesi, emberekhez való hozzá nem értés

-nagyon érzékeny, sértődős, nehezen megbocsájtó

-konfliktuskerülő, és ezen helyzetekben érzéketlen

-lelki sérült, sokszor egy igazi roncs

-jelentős hangulat ingadozások

-depressziós időnként

F

#vagynincssemmiREMÉNYilyesmire
2016. aug. 8. 00:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Vannak, könnyen barátkozom.

Sok éve tartó tartós nincs, de általában engem kedvelnek meg leghamarabb egy társaságban.

Nem szoktam bántani másokat néha esetleg mikor nem fogom fel, hogy miért sértődött meg, de nem jellemező.

2016. aug. 8. 10:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értesz a nőkhöz, ahogy látom.

Igen, szeretnek törődni, bújni, lelkizni, foglalkozni, tervezni, szervezni, álmodozni, kezelni,stb. de egy olyan férfi mellett, aki ezen szolgáltatásaiktól nem függ.

Egy erős férfit akarnak, aki mellettük elgyengülhet, nem pedig egy gyenge férfit, aki majd a támogatásukkal erős lesz, ez az igazság.

Ebből is láthatod, hogy a nyerő stratégia minden fentebbi rossz tulajdonságod tagadása a végsőkig és majd a későbbi szivárogtatása, mikor már "biztonságos" a kapcsolat.

Ez az, ami sok olyan kérdést szül ide is, hogy "megváltozott a pasim; már nem akar eljárogatni; féltékenykedős lett; rájöttem, hogy idegbeteg; akkora paraszt lett, nem így ismertem meg; néha kenyérre lehet kenni, máskor meg dührohamai vannak, pedig nem ilyen volt régen..."

Hidd el nekem, hogy nincs normális ember, de mivel a nők vannak választási helyzetben, mi kényszerülünk rá, hogy nagyobbakat hazudjunk. Fogadd el. Ez egy ilyen háború.

2016. aug. 8. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!