Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista fiúk, fiúkek melyik stílusú lányok jönnek be? (21/L)
2-3-4-5-6-7
Mondok egy titkot a férfiakról:
KÜLSŐRE a szép arcú és a vonzó alakú lányok jönnek be nekünk. Legyen akár könyvmoly, partiribi, goth, rocker, emós, sznob, átlagos, stb.
EZEK NEM ÉRDEKELNEK.
Az érdekel, hogy szép arca és jó alakja legyen. Semmi más. A "stílusa" nem érdekel.
23/F
"De egy lány nem maga határozza még milyen legyen az arca"
ÉS?
Attól még aki nekem szép arcú az tetszik, aki nekem nem szép arcú az meg nem tetszik.
A férfiak sem maguk döntik el hogy milyen magasak, milyen jóképű arcuk van, meg sokszor hogy milyen az alkatuk, mégis ez is számít a nőknek is.
A stílus mellékes ezekhez képest.
Neked ennyire nincs személyiséged,stílusod,hogy a gyakorin kérdezel egyetemista létedre,hogy milyen legyél? A 13 éves kislányok kersik a személyiségüket.
Elmondom,hogy minden egyetemista fiúnak más jön be,ne az legyél már,amit ők írnak,hanem sajat magad!
felső sorból az 1. és a 2.
alsóból a 3.
1.: átlagosan öltözködő csaj - általában ezeknek minden második szavuk a buli és a pia... de ha nem, akkor nyerő.
2.: aki így öltözködik, az csak gazdag pasikkal áll szóba, -nem kell
3.: Sansa Stark vagy Hosszu Katinka -szerintem kissé fiús jellemre vall...
4.: emós csaj... szintén felejtős
5.: sportos csaj, ok.
6.: hipszter csaj... no comment
7.: ő itt a legszebb a képeken, tetszik a stílusa
8.: ez is jó.
egyetemre járok, engem kifejezetten zavar, hogy kb az összes csaj szűk farmer- feszülős póló vagy nyáron forrónaci/tank top kombóban jár, teljesen stílustalan az egész, semmi kreativitás nincsen. kb minden második csak converse tornacipőt visel.
ja, és az meg kifejezetten szánalmas, hogy teljesen kategorizálhatóak a lányok aszerint, hogy hogyan öltözködnek - kiváló példa erre az utolsó válaszoló-sajnos igaza van.
Talán az egyetlen, akinek valamilyen minimális stílusa van, az a 2-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!