Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja azt a férfiak egy része, hogy gusztustalan, ha egy nő sörözik?
Halványlila fingom sincs.
26/F
Nem tartom gusztustalannak, csak furcsa. Egy két kicsi termetű lányból ki se nézem, aztán megiszik 5-6 korsó sört, lazán, nem is értem, hogy hol fér el bennük :D
De ez olyan, mint amikor a férfi Baileys-t iszik. Az sem gusztustalan, csak furcsa :D
Ezeket a szavakat amúgy egy antialkoholista írta (de még mielőtt betámadna, semmi bajom nincs azzal, aki iszik, csak én nem szeretem) 23/F
Nem gusztustalan, aki ezt kitalálta, valószínűleg egy szerencsétlen, hímsoviniszta majom volt.
Nagyon ritkán iszok 1 max 2 dobozzal, és akkor is ízesítettet, és amint azt tudjuk, az nem sör. :D 24L
4-es. Nemrég volt róla kimutatás, az ízesített, nagyon egészségtelen, tele cukorral.
Különben, egészségedre:)
Nyolcas, nem is azért írtam, hogy lebeszéljelek róla:)
Naponta eszik, iszik az ember minden mű vackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!