Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nők miért állszentek de most komolyan? Miért nem imserik be hogy ők ugyan olyan gusztustalan, gerinctelenek tudnak lenni mint mi férfiak?
Figyelt kérdés
Itt az oldal is hemzseg az olyan kérdésektől minthogy így átverte a csaj,úgy félre kefél,így meg csaltam a barátomat vagy a férjemet stb stb.Aztán közbe meg megy az állszenteskedés hogy mindig a férfi a szemét gonosz meg hasonló szöveg.Csajok ti nem néztek néha magatokba hogy ti milyen gerinctelen lúvnyák tudtok lenni?2013. febr. 5. 20:28
1/5 anonim válasza:
Ők is ugyan azt akarják mint mi testvérem! csak ők ne vallják be mert ilyen rosszindulatúak.
2/5 anonim válasza:
"állszentek"? Azok meg milyenek?
3/5 anonim válasza:
Attól függ.Most vagy felvállalom,hogy nem fogok megvénûlni úgy hogy nem éltem,vagy felvállalom,hogy többre tartok igényt szex terén.Én igenis felvállalom,de soha nem hisztiztem a páromnak hogy "te megcsaltál".Szóval...
4/5 anonim válasza:
A nők is ugyanúgy vágynak a szexre, mint a férfiak, de mégis megjátszák a szende szűzet legtöbbször, de közbe már kaparják a falat a szexuális éhségtől...
5/5 anonim válasza:
Ne általánosíts.Ez morális gusztus kérdése.Én így mutatkozom be: szia,gyerekes,hisztis és szemét vagyok:)Ha elviselsz,elvisellek:D. Ezzel mindent elárulok.Akkor most vegyünk téged.Te is álszent vagy ezzel a kérdéssel,mert gondolom megcsaltak,vagy hasonló(pofára ejtettek) ,és most mindenképp meg akarod torolni.Szánalmas.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!