Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik őszintén mernék pontozni a külsejüket és belsejüket?

Figyelt kérdés

Nálam külső 10/4 pont, belső 10/5 pont

Ha lehet nemet és kort is!

2016. aug. 6. 17:19
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

K: 10/5,5

B: 10/7,5

20/F

2016. aug. 6. 19:51
 32/50 RoseTyler ***** válasza:
36%
#26: Elsőre én is gondoltam rá, hogy írjak valami bölcset ide, de aztán meggondoltam magam, és egyszerűen csak válaszoltam olyan formátumban, amilyenben a kérdező kérte. Ez alapvetően egy játék. Mint pl. mikor gyerekként azt számolgatjuk a nevünkből, hogy kivel illünk össze stb. Nem kell többet látni bele annál, ami. Egy szubjektív, végtelenül leegyszerűsített időtöltés, ami mégis sokakat megszólít és írásra sarkall.
2016. aug. 6. 20:14
 33/50 anonim ***** válasza:
37%

Attól még ez a pontozósdi nem reális, főleg, hogy látom, mennyien leértékelik önmagukat, és nincs semmi önbizalmuk, aztán meg panaszkodnak, hogy senkit nem érdekelnek.

Milyen pontozást adjak magamnak? Az vagyok, aki vagyok, van, akinek jó, van, akinek meg soha nem fogok megfelelni, ha a fejem tetejére állok, és úgy ugrálok, ahogy ő fütyül, akkor sem (például anyai nagymamámnak).

Más formában tudom értékelni magam, de az nem ilyen 10-es skála, hogy a 0 rossz és a 10 kiváló... A munkahelyemen (ha már felnőtt kategóriában vagyunk) pont nemrég volt egy ilyen felmérés, ami eléggé alapos és pontos. Kicsit meg is lepett, hogy van ilyen is, és nem csak be akarnak skatulyázni valami 4 színbe vagy 4 betűbe, de ennek az eredményében magamra ismertem...

Na, és akkor további jó önpontozgatást.

2016. aug. 6. 20:21
 34/50 anonim ***** válasza:
69%
Jaj, maradj már ezzel a nagyon okosnak hitt dumáddal... most különlegesebbnek érzed magad, hogy nem álltál be a többi közé? ha ennyire nem érdekel a pontozás, egyszerűen csak lépj tovább, nem kell lökni itt a bölcs szövegedet...
2016. aug. 6. 20:27
 35/50 RoseTyler ***** válasza:
#34: Mondom, hogy túl komolyan veszed. Lazíts inkább! :)
2016. aug. 6. 20:32
 36/50 anonim ***** válasza:

Azért ez a pontozósdi meglehetősen szubjektív. Akkor már érdemesebb lenne rákérdezni arra, hogy ki milyen pozitív és negatív belső és külső tulajdonságokkal rendelkezik, nem?

De ha nagyon kíváncsi vagy a saját szubjektív pontjaimra:

Külső: 4-7 között éppen az aktuális állapotomtól függően

Belső: 7-8.

2016. aug. 6. 20:48
 37/50 anonim ***** válasza:
Ja, ez lemaradt: 25/N.
2016. aug. 6. 20:49
 38/50 anonim ***** válasza:

Külső:8

Belső:3

21/F

Nem vagyok túl jó ember, de legalább magas meg izmos..

2016. aug. 6. 22:07
 39/50 anonim ***** válasza:

Kulso: passz, atlagos

Belso: sok mindentol fugg, de kb 9 :D

20N

2016. aug. 6. 23:42
 40/50 anonim ***** válasza:

Külső 10/7

Belső 10/6

21/N

2016. aug. 7. 01:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!