Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasi körülmetélt, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi körülmetélt, az nálad kizáró ok?

Figyelt kérdés
Úgy őszintén, megtudnád, hogy az, de még nem feküdtetek le...?
2010. ápr. 18. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Barbár szokás szerintem is,itt láttam valahol hogyan megy afrikában,körül vesz az egész falu,v. törzs és érzéstelenítő nélkül ott mindenki előtt csinálják,nekem ez durva,és van fenn még női körülmetélés is,ott kitakarták,de majdnem rosszul lettem,ki is léptem.Meg van a maga szerepe ennek a bőrdarabkának is,afrikában annyit tolerálók,hogy nincsenek fürdési lehetőségek és a pasiknál ezért alakult ki,de a nők megcsonkításával nem értek egyet és az isten nevében teszem azzal sem,ez csak jó kifogás.Valjuk be isten nem kérné,hogy okoz fizikai fájdalmat,csonkítsd meg magad.Egyébként abban igazad van hogy itt is ott is vannak csúnyák és elég szépek is már ha lehet ezt mondani.De én is képeken sok rondát láttam.De ezért nem hagynék senkit ott,ha szeretem.
2010. ápr. 20. 13:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen szokások nekem sem tetszenek,meg én is jobb szeretem a normált,de ezért senkit sem hagynék ott,szóval nem kizáró ok,főleg ha szeret téged
2010. ápr. 21. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
ha szeretek valakit nem az számit hogy mien a farka...csak ne legyen zsidó meg cigány meg afrikai stb csak is kizárolag MAGYAR :)
2010. ápr. 24. 13:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. ápr. 24. 14:20
 15/19 anonim válasza:
47%
Csak, hogy tisztán lássunk, a körülmetélés valóban a meleg éghajlat miatti nagy fertőzésveszély miatt alakult ki, vallástól függetlenül. Ergo nem barbár, hanem praktikus. Ez olyan, minthogy a disznó tisztátalan állat. Ezt is csak azért vették be a vallásba, mert a disznóhús könnyen megromlik.
2010. ápr. 24. 23:53
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Azért barbár, mert nem nő vissza... nekem is csak bajom, károm van amiatt, mert csonkolták a péniszemet :(
2011. szept. 12. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is csak károm származott eddig abból, hogy lecsonkolták a péniszem végét :(
2011. szept. 16. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Barbár szokás,mert a már említt orszgáokban(afria,török,vagy zsidó mint vallás,fülöpszigetek és még sorolhatnánk)ott érzéstelenítő nélkül végzik,nem pedig orvos.Hogy nem lenne barbár szokás az ahol fogják és egy kijelölt ember,nem orvos,sokszor fertőtlenítés nélkül,érzéstelenítő nélkül levágja a fitymát?Egy fertőzés veszély,sok afrikai halt meg benne,aztán fájdalom.

Aki tudatosan fájdalmat okoz,valdódi indok nélkül,(mert úgyebár a mostani világban afrikán kívül mindenhol lehet már tisztálkodni rendesen,így nem indokolt,vagy betegségnél is már meg lehet menteni a fitymát és még sem ezt teszi,hanem férevezet és vág)az barbár ember.Aki a gyerekének direkt fájdalmat okoz,mert birak,beáll egy sorba,az meg sötét.

1.Sehogy sem praktikus és jó.Senkit nem szabad a teste részétől megszabadítani,ha az egészséges,mert az csonkítás!!!!

2.A vallás és a szokások nevében már úgyis sok öldöklést,csonkítást,pusztítást végeztek és végeznek még ma is!!!

3.Vallástől függetlenül,nem hiszem mindegy milyen Istenről,vallásról beszélünk,hogy Isten,Jézus, vagy akárki nevét is használmám azt akarná hogy a gyerkeket megcsonkítsák,hogy fájdalmat okozzanak nekik.Ha nem akarta volna a fitymát akkor nem teremti oda!!!!

2011. szept. 25. 11:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Szánalmas az az anya,apa aki az egészséges gyerekét megfosztja a teste egy részétől és mosolyogva hagyja hogy fájdalmat okozzanak neki,vagy egyszerűen nem néz utána a lehetőségeinek!Fasza szülők vannak!
2011. szept. 25. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!