Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egy nőnek van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nőnek van egy esetleg két kisebb gyereke párkapcsolat kialakításánál zavarna titeket?

Figyelt kérdés

Ha igen miért?

Csak kíváncsiságból érdekel.

Válaszokat köszi!

2016. aug. 6. 09:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Értem kérdező. Szóval a válasz túl sok változós, de tény, hogy ha Palvin Barbinak lennének 6 hónapos ikrei és nagyon ragaszkodna hozzám, nem különösebben gondolkodnék sokat, de sztem a többség is így válaszolna.

Kérdés, hogy ebből a válaszból mennyire lehet általánosítani.

2016. aug. 6. 10:32
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
Heti 2 pasztorora eseten nem. Parkapcsolatnal egyertelmuen kizaro ok, akarmliyen jo no is vagy. Miert? Nem nevelem mas kolket, es nem biztositok ra forrast. Ilyen egyszeru.
2016. aug. 6. 10:34
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

fru_

Ha gondolod, szájkaratézzuk le priviben és ne spammeljük szét a kérdést.

Különösképp, mivel erősen a ban határán vagyok, újfent.

2016. aug. 6. 10:35
 14/20 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna a gyerek egyáltalán. Ha én megszeretek egy nőt, akkor úgy fogadom el, ahogy van, úgy szeretem meg. És egy anya az a gyerekével együtt teljes, és egész, össze tartoznak, elválaszthatatlanok. Az sem zavarna, h ha a gyerek az első neki, hiszen ez így a természetes. Az sem érdekel, h másnak a gyereke(i), mert csak az élet számít. Az a gyerek nem tehet semmiről. Fel kell nevelni, értéket kell neki adni, hogy utána ő is értéket képviselhessen. Ez az egy, ami fontos.

Egyedül akkor zavarna a dolog, h ha a nő azt mondaná, h nem fog már szülni még egyszer, mert van már neki kettő. Így ebben a formában zavarna, mivel nagyon szeretnék saját gyereket(is).

2016. aug. 6. 10:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Van amelyiket zavarja, van amelyiket nem.Az én volt Férjem annó lelépett más nő gyerekét nevelni...a sajátját meg leszarta jó ideig..A Férfiak sem egységes séma szerint működnek.
2016. aug. 6. 11:24
 16/20 Titusztitusz ***** válasza:
18%
Attol függene a dolog,hogy MILYEN jellegü kapcsolatrol lenne szó...Mondjuk ha csak holmi "laza szexkapcsolatrol", vagy egyébb jellegü szerelmi viszonyrol,úgy nem zavarna a dolog,de HÁZASSÁGROL az én esetemben ilyen helyzet esetén szó sem eshetne...(Engem sokszor még a SAJÁT gyerekeim is fárasztani tudnak,hát még a másokéi...)
2016. aug. 6. 11:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, mivel nekem is van, elváltam.

Fiatal koromban gyermektelenűl, valószínűleg zavart volna.

2016. aug. 6. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Falvak? Varosok? Nem mindegy?

A melohelyen en penzesebb vagyok a varosiaknak... Nem fugg semmitol.

Mitöbb , kultùráltabb ès figtelmesebb vagyok. Pedig allitolag a varosiak ismerik az illemet, a falusiak parasztok. Egyetlen egy kedves VÁROSI embert ismerek, többet nem!

2016. aug. 6. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as

Teljesen off topic ez a vidéki kisebbrendűségi komplexus.

Nincs bajom a vidékiekkel és a városiakat sem tartom többre(főleg azért nem jó ez a különbségtétel, mert alig van olyan városi ismerősöm, aki ne vidékről felköltözött volna).

Vegyük úgy, hogy nem szóltam semmit, ok?

2016. aug. 6. 12:09
 20/20 A kérdező kommentje:

#12 Nem keresek magamnak senkit. De már írtam csak olvasni kellene.

Gubchee: Jó olvasni hogy ilyen véleménnyel vagy erről a dologról.

Nyilván nem vagyunk egyformák ezért nem is lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye gondolkodása.

Ha én nőként egyedülálló lennék gyermek nélkül és teszem azt a páromnak lenne gyereke vagy esetleg gyerekei akkor ugyanúgy elfogadnám őket ís. Ez nem is kérdés.

Mindenkinek ment a zöldkéz.

Köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!