Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki fel akar szedni az USA-ban egy helyi lányt, majd feleségül venni, hogy meglegyen az állampolgárság?
az hogy kicsit el van csuszva a tudasa, ugyanis amerikaival kotott hazassag utan 'CSAK' zoldkartyat lehet szerezni, az allampolgarsag innen meg 3 ev!
de hajra ha ezt akarod
4 és mégis szerinted hogyan derül ki?
Gondolom láttál videókat arról, hogy hogyan hallgatják ki a házastársakat gyanús esetekben. Ugyebár itt megkérdeznek olyan dolgokat, mint pl hol ismerkedtetek meg, mit szeretsz a másikban etcetc és itt elég hamar kijönnek a kusza történetek és a hazugságok. De hogyan és mivel "bukhatna" le valaki, aki mondjuk 2 évet valóban jár a lánnyal, akit aztán elvesz, hogy megkapja az állampolgárságot (vagyis mint itt mondták, a zöldkártyát).
De kíváncsi vagyok, hogy szerinted hogyan derülne ki.
5. sok sikert olyat talalni Amerikaban, ami amugy egy joleti orszag, aki 2 evet elpazarolna veled.
Londonban 2500-10000 font kozott szoktak ajanlatot tenni hazassagra.
Nem igazan bejovos az otlet, na meg gyorsan kiderul, ha valami nem koser. 3 evet ennyi penzert meg tuti nem huznek le valaki mellett.
Emberek, túl sok filmet néztek. Milyen maffia?
Külföldön "dolgozok", október körül megint esedékes kimennem 2 hónapra USA. Volt már egy kinti barátnőm, 1 évet voltunk együtt. Nem itthon ültem, ő meg kint, hanem együtt voltunk. 21 század... repülőjegy bárki számára....
Szóval nyilván nem úgy gondoltam, hogy chatelgetünk 2 évig, aztán odamegyek és akkor a reptéren leánykérés.
Jajj, jajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!