Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor nekem nincs is jogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor nekem nincs is jogom lépni a fiúknál, nem udvarolhatok? 17L

Figyelt kérdés
Imádom a fiúkat. :) De még nem volt pasim, de úgy szeretnék... :( Irigylem őket, mert (elvileg) ők választják ki maguknak azt a csajt aki tetszik nekik, nekem meg csak annyi jogom van hogy igent vagy nemet mondok? :P Dehát miért? :( Csak azért, mert lány vagyok, kevesebbett érek??? Nekem nem lenne szabad udvarolni, randira hívni egy srácot, felhívni hogy dumáljunk telón? Nekem ez tilos????? Csak jeleket küldhetek, de nem mondhatom ki a fiú elött először hogy imádom őt?? :P Várjak ítéletnapig, lehet hogy a semmiért?? Elegem van abból, hogy egyedül vagyok... :,( A sarkomra akarok állni és TENNI is akarok egy kapcsolat érdekében! De a barátnőim most lenéznek engem... :,( Azt mondják hogy nekünk lányoknak nem lehet udvarolni, csak fogadni a bókokat, legyek türelmesebb. De én, ebben a szituban úgy érzem, mintha semmit se tennék egy fiúért, nem mellesleg miért lenne probléma, ha MEGMOZDULNÉK egy fiúért, s nem csak várnék? :P Amúgy nekik összejött a dolog, mert türelmesek voltak, a háttérben mozgatták a szálakat és meg is lettek hódítva, meg olyan boldogok. :( Én is szeretnék már egy barátott. :( Szerintetek is gond lenne, ha én udvarolnék a fiúknak?
2010. ápr. 18. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Ez annyira hülye felfogás,hogy csak a fiúk léphetnek.

A lányok is simán léphetnének...

Egyenjogúság,vagy mi :D

2010. ápr. 18. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan léphet a lány is. De mondjuk itt az "udvarlás" kifejezés nekem egy kicsit fura. Mármint hogy udvarolni, nem tudok egy lányt elképzelni. :D
2010. ápr. 18. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

te le vagy maradva..

hiszen most még a csapból is az folyik,hogy a lányok egyre rámenősebbek és a srácoknak már a kisujjukat sem kell mozdítani egy kapcsolat érdekében...pont arra akarják rávezetni a lányokat ,hogy térjen vissza az a régi szokás miszerint egy férfinak kell udvarolni és megszereni a nőt.de most már a lányok 80%-a nagyon könnyűvérű és akár egy buli alkalmával meg lehet őket kapni..mégha csak egy éjszakára is..

de amúgy ha annyira akarod,akkor vesd be magad te az adott fiúnál..

(hozzáteszem,ha a nő kezdeményez általában rövidéletű lesz a kapcsolat,mivel a férfiak azokban a nőkben látják a ,,lehetőséget" egy komolya kapcsolatra,akik egy kicsit elérhetetlenek."

2010. ápr. 18. 14:56
 4/6 A kérdező kommentje:

14:56

Pont hogy nem érzem magam úgy hogy le vagyok maradva, mert én pont hogy ellenzem ezt a bárgyú hagyományt. Nem értem, miért olyan nagy probléma egy fiú számára, ha a lány lép nála. :P Mert a hódítások 90%-ban a lány intézte el a dolgokat a háttérben, no, akkor most ki is hódít, kedves fiúk? :P És miért ne lehetne hosszúéletű egy ilyen kapcsolat?

2010. ápr. 18. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig a lány választ,ez örök érvényű dolog,mindig is így volt,de nem mindegy hogyan.Az embereket ösztönök működtetik,ez nem tudatos dolog,de így van.A fiúkban él a vadász ösztön,aminek nem az a lényege,hogy a vad kiszalad az erdőből és levágja mágát a vadász eléh,hogy "itt vagyok". Abban semmi izgalom nincs.Másrészt miért fosztanád meg magad az udvarlás örömétől,hogy neked udvaroljanak? Annál szebb időszak nincs.Amelyik fiúban pedig nincs annyi bátorság,hogy ő közeledjen feléd,attól mit vársz? Egy férfira fel kell tudni nézni,de egy anyámasszony katonájára hogy lehet? Abban egyetértünk,hogy neked is tenned kell azért,hogy kapcsolatod legyen.Legyél csinos,vidám,nyitott,de ne könnyű préda,mert lehet,hogy hamarabb összejön majd egy kapcsolat,de az "értéked" nem lesz olyan,mint annak,akit meg kellett hódítani.Irányíthatod te a szálakat,de ne ennyire nyíltan,hogy odaveted magad.Ez játék,játssz és használd ki,hogy nő vagy.
2010. ápr. 18. 15:21
 6/6 anonim válasza:

én egyetértek a 14-56ossal..

22/F

2010. ápr. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!