Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor nekem nincs is jogom lépni a fiúknál, nem udvarolhatok? 17L
Ez annyira hülye felfogás,hogy csak a fiúk léphetnek.
A lányok is simán léphetnének...
Egyenjogúság,vagy mi :D
te le vagy maradva..
hiszen most még a csapból is az folyik,hogy a lányok egyre rámenősebbek és a srácoknak már a kisujjukat sem kell mozdítani egy kapcsolat érdekében...pont arra akarják rávezetni a lányokat ,hogy térjen vissza az a régi szokás miszerint egy férfinak kell udvarolni és megszereni a nőt.de most már a lányok 80%-a nagyon könnyűvérű és akár egy buli alkalmával meg lehet őket kapni..mégha csak egy éjszakára is..
de amúgy ha annyira akarod,akkor vesd be magad te az adott fiúnál..
(hozzáteszem,ha a nő kezdeményez általában rövidéletű lesz a kapcsolat,mivel a férfiak azokban a nőkben látják a ,,lehetőséget" egy komolya kapcsolatra,akik egy kicsit elérhetetlenek."
14:56
Pont hogy nem érzem magam úgy hogy le vagyok maradva, mert én pont hogy ellenzem ezt a bárgyú hagyományt. Nem értem, miért olyan nagy probléma egy fiú számára, ha a lány lép nála. :P Mert a hódítások 90%-ban a lány intézte el a dolgokat a háttérben, no, akkor most ki is hódít, kedves fiúk? :P És miért ne lehetne hosszúéletű egy ilyen kapcsolat?
én egyetértek a 14-56ossal..
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!