Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Van esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Van esélyem? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van 1 srác,régóta tetszik. Elég valószínű,hogy tudja,hogy tetszik nekem. 1 évvel fiatalabb nálam,nem volt még barátnője,és az önbizalma egyenlő a nullával.

Régen megpróbált megismerni,de én mindig elküldtem.

De nekem azóta nagyon megtetszett,és elég gyakran nézem,amikor észreveszem,hogy Ő is néz.( de szerintem csak azért,mert én is Őt) Múltkor kérdeztem tőle vmit,válaszolt,és ennyi. Szóval nem nagyon beszélünk.

2010. ápr. 18. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Köpd le!
2010. ápr. 18. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt inkább nem.
2010. ápr. 18. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele és mondd azt hogy sajnálod hogy visszautasítottad és kérdezd meg hogy esetleg lenne e esélyed még nála, mert érdekel.
2010. ápr. 18. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:

mond neki hogy már másképp gondolod mint amikor elküldted, a kor sok esetben nem számít...:)

nem volt még kapcsolata...hát igen valahol el kell kezdeni lehet hogy veled..;)

érdeklődj arról hogy, hogy van mit szeret szabad idejében csinálni, azt csinálhatnátok együtt is,

hívd el sétálni de ne felejtsd el hogy ne légy tolakodó nem szép egy lánytól az hogy nyomulgat és sok pasinak nem jön be, légy vele barátságos abból még nem származott senkinek baja, aztán majd adja a helyzet..:D

2010. ápr. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!