Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az ideális társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ideális társkeresési profilkép?

Figyelt kérdés

27F

Észrevettem hogy a twoo-n csak "x"elgetem a nem tetsző profilú nőket, és akár ő is lehetne életem szerelme.

Nem akarok ebbe a hibába esni.

Mit tartalmazzon és mit ne tartalmazzon a profilképem?

Hogy egyszerűbb legyen itt egy kép rólam.

[link]

Vajon mit változtassak meg?

Az elsődleges célom a felismerhetőség és hogy kiemeljem a kompetenciám a laborköpennyel.

De mások képeit nézegetve belegondoltam hogy ijesztő lehet hogy nem mosolygok. De mosollyal meg nem vagyok komoly. Ördögi kör. :( Tudnátok segíteni hogy lehetne megnyerőbb a profilképem társkeresés szempontjából?

2016. aug. 4. 19:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

NAh!

[link]

Voltam én már így is profilképen de nem jött be!

2016. aug. 4. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Öltözz fel lazán valami utcai cuccba,önfeledten mosolyogj bele a kamerába,és ennyi! :)

Minden tiszteletem a foglalkozásod előtt,de ez a melós cucc kissé riasztó!

"morcos hentesfiú" nekem így jön át :D bocsi :)

2016. aug. 4. 20:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Állsz kb. 2000000000 Ft-on. Aztán közben ott a kocsigyűjtemény mögötted
2016. aug. 4. 21:02
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 valóban csábító lennék egy ilyen beállítottságú képpel, csak nem engem mutatna!
2016. aug. 4. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ízlések és pofonok, de hogy számomra nem olyan az ideális profilkép, mint amit mutattál, az tuti biztos.

1. Szeretem, ha a kép spontán, mondjuk szabadidős tevékenység közbe készült, nem olyan, mint egy igazolványkép.

2. Mosolygós. Az ilyen morci pofa kifejezetten ijesztő, nekem semmiképp sem az jut róla eszembe, hogy "na, vele szívese összeismerkednék".

3. Olyan, amin lehetőleg jól látszik az ember. Tehát nem 2 km-ről készült, nem 5 pixelből áll az egész kép, nem egy paplan alatt fekszel, ami alól csak a füled hegye látszik ki.

4. Nem pózolós. Se pénzzel, se fegyverrel, se kocsival, se egyéb idiótasággal.

5. Nincs agyontuningolva.

6. Nem tükörből készült.

2016. aug. 4. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyet kihagytam

7. Férfiaknál NEM félmeztelen, akkor sem, ha amúgy adonisz teste van az illetőnek. Nőkél pedig nem csöcs/fenékvillantós, akkor sem, ha jó mellei/feneke van.

2016. aug. 4. 22:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Fogadd meg -ös tanácsait. ÉS könyörgöm ne csinálj ilyen mignonos meg photoshoppolt képeket. Ne öltözz be, ne csinálj magadból hülyét. Egy egyszerű, mosolygós kép, nem beállított, nem mesterkélt. Miért kéne komolynak mutatkoznod a képeken? Attól még, hogy valaki mosolyog, igenis lehet érett, komoly személyiség.

26L

2016. aug. 5. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
*15-ös tanácsait (nem volt bekapcsolva a num lock :) )
2016. aug. 5. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!