Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen férfi, lehet-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen férfi, lehet-e "nevelni"?

Figyelt kérdés

A kérdésem azokhoz szól, akiknek a párjuk meglehetősen rendetlen. Miután szóltatok neki és kértétek, hogy a jövőben ne hagyja szanaszét a cuccait, pakoljon el maga után, ne hagyja a poharakat és a használt zsebkendőket szanaszét maga után és takarítson gyakrabban, beismerte, hogy ezek valóban szükségesek és elvégezte a jövőben?

Lehet-e egy férfit tisztaságra, rendre nevelni? Tudom, hülyén hangzik, de tényleg szörnyű dolgai vannak néha. Szeretném, ha változtatna ezen, de látom, hogy évtizedek beidegződése ez nála és nem könnyű. Szomorú vagyok, nem akarok utána takarítani, de kupit sem akarok. Mit tegyek?

2016. aug. 4. 10:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy tapasztaltam,nem lehet.Nekem is volt hasonló pasim,akkor hullt le a rózsaszín köd,amikor 2. alkalommal jött lyukas pólóban.Meg egy együtt töltött hétvégén nem tusolt,ő meg annyira bűzlött,hogy már löktem el magamtól.Mondjuk a durva stílus ideig-óráig hatott,de sajnos annyit is ért.Szóval ha nem akarsz küzdeni,inkább keress egy igényes pasit,aki lehet,hogy nem sportol olyan szinten,mint te,de legalább nem ilyen rendetlen.Olyat biztos fogsz találni.
2016. aug. 4. 12:42
 12/21 anonim válasza:
100%
A rövid hajú nő már egyenlő az igénytelennel, kedves 28 éves "férfi"? Szakadok...
2016. aug. 4. 13:00
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet nevelni egy felnőtt embert. Volt feleségemmel 11 évig voltunk együtt. Rettentő lusta, rendetlen nő sajnos.

Mindent megpróbáltam ez idő alatt, szépen kérni, elmagyarázni, segíteni, hisztizni, haragban lenni, leszarni.... Egyszóval mindent.

Semmi nem segített, és az meg azért elég gáz mikor az ember 10-12 óra munka után hazamegy és minden nap a káosz fogadja a házban. Jó esetben hétvégén rendbe vágtam mindent, aztán pár nap múlva ugyanúgy megjelentek a szanaszét hagyott zsebkendők, flakonok, ruhák, kis bizbaszok. 2 hét múlva a kulcsom meg a pénztárcám nem tudtam letenni mert minden tele volt a vackaival, szemetével. Ideje lett volna rá, 6-7 órában dolgozott...

Beláttam ez nem megy hosszútávon, kiidegelt vele. Elváltam. Balek voltam, rosszúl választottam. Majd a következő párválasztásnál jobban odafigyelek.

2016. aug. 4. 13:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! :) ne foglalkozz ezzel az 56%-os gyõkérrel, csak egy elmeháborodott nőgyűlölő, aki egész napját itt tölti a gyk-n, mert nincs rendes élete és minden kérdés alá csak provokál. :)
2016. aug. 4. 14:43
 15/21 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom... Tudom, hogy ezek first world problemnek tűnhetnek és nem akarom folyton b*sztatni sem, hogy csinálja már, de annyira kiábrándító mikor egy felnőtt férfi alapdolgokat nem csinál meg magától.

Nem vagyok az anyja, hogy folyton mondjam, ezt csinálja, azt csinálja, ha meg nem mondom, úszik a lakás vagy egyedül csinálok mindent (ugyanannyit dolgozom én is, mint ő).

Én pl. sokat változtam az előző kapcsolataimban, tanultam sok hibámból és bízom benne, hogy talán mások is tudnak.

2016. aug. 4. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez furi régen én is rendetlen voltam de megváltoztam azóta a lakás patyolat mindig,mindennek helye van.

Nem értem a párod,érezze,hogy mit veszíthet,amit már írtam,hidd el hatásos lesz.

Igénytelen emberrel senki sem akar szexelni,ezt éreztesd vele.

2016. aug. 4. 15:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Párom meg van róla győződve, hogy neki csak szép nő juthat. Nem venné be soha, hogy elhagyom magam, tudja mennyire hiú vagyok.
2016. aug. 4. 15:57
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Na persze,csak amint elkezd tohonyásodni nem lesz ez olyan egyszerű ahogy gondolja,maximum ha csonton van lóvéval.
2016. aug. 4. 16:02
 19/21 omba ***** válasza:
100%

Olyan ételemben "nevelni", hogy ez neki belső igénye legyen, szerintem kicsit késő.

De azért össze tudja magát szedni a rendetlen ember is, ha fontos valamiért.

Neki is ment egy ideig, ha jól értem.

Ma meg már nem fárasztja magát - megvagy így is.

2016. aug. 8. 10:40
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

Igazából lehet, de elég sok energiádat fogja megenni.

Kb mint egy gyereket nevelni, ugyanaz a mese...

Volt tapasztalatom benne, végül feladtam...

Van elég férfi a világon... :))

2016. aug. 8. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!