Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátom?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt, de még sose engedte, hogy meghivjam egy kávéra sem. Semmit sem fogad el. Például olyanokat csinál, hogy amikor eljön hozzánk és anyum megkinálja valamivel azt sem fogadja el. Azt mondja, hogy köszöni szépen, de nem éhes és igy nemtud enni. 10perc múlva elmegyünk sétálni, és mondja, hogy menjünk a gyroszoshoz, mert úgy enne egy gyroszt... Mondom akkor ha éhes mi a fenéért nem evett nálunk, és azt válaszolta, hogy 10perce még nemvolt éhes. Másik történet: húsvétkor mondtam neki, hogy taxival jöjjön majd hozzánk vagy gyalog, mert muszáj lesz innia apuval ha megkinálja. Úgyis tett, csak hozott még magával egy üveg pálinkát és egy rekesz sört. Mikor kérdeztem hogy azokat meg miért hozta, azt válaszolta hogy nem várja el ingyen hogy megkinálják. Szerintem elég hülye egy szitu volt...És minden reggel elvisz dolgozni, majd hazahoz, de sose engedi, hogy kicsit belepótoljak a benzinbe. Ezeken kivül is van még rengeteg történet. Nagyon zavar, hogy ennyire makacs, és nem fogad el semmit. Azt mondja, hogy nem szeret tartozni, de ez hülyeség

2016. aug. 3. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:

ilyen nevelést kapott...

ismerős :)

sokáig én is hasonló voltam, nagyon ritkán fogadtam el valamit, de akkor is rossz érzéssel...amíg el nem olvastam egy történetet az ellenkező oldalról...

ezt nem olyan egyszerű kinevelni valakiből, vagy belenevelni, hogy elfogadjon dolgokat...

23F

2016. aug. 3. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Öregapám pont ilyen jellem...
2016. aug. 3. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, ritkán, akkor is sok nyösztetés után fogad el valamit, de nagy dolgot sosem. Ez nevelés, így van :)
2016. aug. 3. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elmondhatod neki, hogy téged ez zavar. Te másmilyen nevelést kaptál, és ezért neked rosszul esik, hogy amivel jó szívvel kínáljátok, azt ő nem fogadja el. (Nekem sértő lenne, ha valakit kínálok, és hiába éhes, inkább nem eszik a főztömből.)

Két év után már (lassan) családtagnak számít, ha egyszer főzöl majd rá, azt se fogja megenni?

2016. aug. 3. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég rossz nevelés... Nekem mindig azt tanították, hogy nem illik folyamatosan elutasítani, ha vendégül látnak, kínálnak valamivel, mert azzal megsérted a másik felet. Még ha nem is tetszik valami, illendőségből eszel/iszol stb belőle. ILLENDŐSÉGBŐL. Máskülönben nem értékeled a vendégszeretetét. Szerintem bunkóság.

Én biztosan megmondanám neki, hogy ez így nem oké, és zavar téged.

2016. aug. 3. 14:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Pontosan, szüleim is rossz néven veszik, hogy sose fogad el semmit. Anyum először azt hitte, hogy finnyás és nincs gusztusa enni a főztjéből, rosszul is esett neki nagyon.
2016. aug. 3. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:

így nevelték, ahogy a többiek mondták.

én biztosan mondanám neki, hogy ez engem nagyon zavar, sőt, még kellemetlen helyzetbe is hoz ezzel. ha van egy kis esze, akkor megpróbál változtatni.

2016. aug. 3. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye! Téged is minősít hogy egy ilyen paraszttal vagy!
2016. aug. 4. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!