Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem bírom feldolgozni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval, ő kezdeményezte ami köztünk történt. Azt mondta nem vagyok az esete, legyen ez egy laza kapcsolat én mégis egyik pillanatról a másikra beleszerettem. A családja előtt szégyellt, nem mutatott be nekik, le kellett lépnem mielőtt hazaértek, ha otthon voltak nem mehettem fel hozzájuk vagy ha felhívtam és éppen ott volt valaki 5 másodperc alatt lerázott, hogy most nem beszélhet.

Tudom, itt véget kellett volna vetnem az egésznek, de soha nem szerettem még ennyire senkit.

Teljesen tönkretett lelkileg és érzelmileg, fogytam 10 kg-t, nem tudtam aludni, állandó bizonytalanságban voltam, hogy vajon akar-e még látni.

Aztán most kiment külföldre dolgozni és soha többet nem fogom látni. Egyszerűen ezt nem bírom elviselni, bele fogok őrülni.

Megszakította velem a kapcsolatot egy időre, abba is beleőrültem, viszont ha beszélgetünk se jó.

Én próbáltam ismerkedni más fiúkkal, de egyik sem érdekes, nem fogott meg bennük semmi, és egyik se lesz ugyanilyen, mint ő volt.

Mihez kezdjek ezek után? Semmihez nincs már kedvem.

2016. aug. 1. 20:03
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. Valószínűleg én vagyok a legnagyobb marha a világon, de bármikor újrakezdeném vele és jelen pillanatban azt érzem, hogy vele bárkit megcsalnék. :/
2016. aug. 1. 20:57
 12/23 Költőnő? ***** válasza:

Nem háríthatod rá a felelősséget, hogy beleszerettél. Csak Magyarországon nem divat az érzelmi felelősség felvállalása. Mkivel azt lehet megtenni, amit hagyja, hogy megtegyenek vele.

Az igazság az, h mindig dönthetünk. Mindig. Az exem két év után pattintott. Ez még önmagában csak egy dolog, ami - mondhatni- bkivel megesik. A mód és az (szerinte) ok már sokkal viccesebb volt. Ha nem velem történik, még akár nevettem is volna rajta. Eleinte, hogy a szakításból felálljak, könnyebb volt őt hibáztatni, mert így könnyebb volt haragudni rá. Akkor a csalódottságom a túlélésem biztosította. Azonban mindeközben önvizsgálatot is tartottam, mert a fejlődés és a tanulás szempontjából ez is elengedhetetlen.

Sok dologban van egyezés egyébként a történetben.

Nem haragszom rá. Én hagytam, hogy úgy legyen, ahogy volt. Persze, ő is hibás sokmindenben. De az ő felelősségét ebben a történetben én helyretenni nem tudom és nem is akarom. Csak a sajátom, mert magamnak tartozom ezzel.

2016. aug. 1. 21:01
 13/23 anonim ***** válasza:
"...de tőle több törődést kaptam, mint bárkitől egész életemben." - Nem. A pasas ürítőlyuknak használt, és ehhez kellett valamit a sztori köré kerekítenie. Azt még se mondhatta, hogy "gyere, Julcsa, szeretnélek néhányszor megkefélni, mert bejövöl!". Mert akkor szóba sem állsz vele, de mivel nyilvánvalóan labilis személyiség vagy, ezért könnyű volt pár szép szóval a bugyidba másznia. Ebben a történetben ő maximum a péniszével törődött, de veled nem. És amíg ez nem tudatosul benned, örökké mentegetni fogod őt.
2016. aug. 1. 21:13
 14/23 A kérdező kommentje:
De mindig simogatott, ölelgetett, hozzám bújt, puszilgatott, mindig mondta, hogy vigyázzak magamra és azonnal írjak ha hazaértem. :(
2016. aug. 1. 21:33
 15/23 anonim ***** válasza:

Engem is simogatott az exem, meg hozzám bújt, meg puszilgatott, meg mondogatta, hogy vigyázzak magamra - de ha épp bekattant, akkor meg kezet emelt rám és elhordott mindennek. Mégis ragaszkodtam hozzá, mert a kedves oldalát helyeztem magam elé, és hinni akartam, hogy szeret, fontos vagyok neki, majd megváltozik, stb. Utólag rájöttem, hogy hiba volt. Ráadásul leépítette az önbizalmamat, elhitette velem, hogy csak ő lát szépnek, én meg még hálás is voltam a törődéséért... Azt hittem, soha senki nem fog úgy szeretni, mint ő. Aztán rájöttem, hogy ennél ezerszer jobb emberek is vannak a világon, akik TÉNYLEG törődnek velem és szeretnek.

Adj időt magadnak, ne tartsd a kapcsolatot a sráccal. Amit előttem is mondtak, hobbikeresés, keress beszélgetős fórumokat a neten, ha sírnod kell, sírj, ne fojtsd magadba. A többit bízd az időre.

27/n

2016. aug. 1. 21:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Értem, és akkor egészen pontosan a nagy törődésben, miért is tartott titokban, mint valami szégyellnivaló k**át? Fejezd be a mentegetését, az az gyógyulás első lépése. Nem tettél semmi rosszat, egyszerűen a csávó látta, hogy könnyű préda vagy érzelmileg, ő meg dugni akart.
2016. aug. 1. 21:43
 17/23 anonim ***** válasza:

Amit írsz, hogy simogatott, ölelgetett, puszilgatott és tudni akarta, hogy biztonságban hazaértél-e, minden rendben van... hát Én is ilyen voltam. Csak Én a férfi szerepben... és jelenleg most Én is egyedül maradtam...

Mit mondhatnék? Baromira rossz érzés, hónapok teltek el azóta, valamicskét javult a helyzet, de ha eszembe jut egy-egy dolog ami a lánnyal kapcsolatos volt, akkor egy pillanat alatt képes vagyok az átlagos normál hangulatból egy olyan borongós, rossz hangulatba amit el sem tudnék mesélni.

Próbálj másra koncentrálni most, beszélgess a barátaiddal (még ha csak felszínesek is , de ezt mondjuk ne említsd nekik.. legyenek általános témák)... Fel fogod találni magad, ebben biztos vagyok.

2016. aug. 1. 22:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, itt véget kellett volna vetnem az egésznek, de soha nem szerettem még ennyire senkit. "

Miért lettem lepontozva?

A kérdező beleszeretett, van ilyen.

Aztán nem kapcsolt, amikor többször lerazta, és nem mutatta be a szüleinek sem,de szépeket mondott... tipikusan az a történet,amiből tanulni kell.

Ne emeszd magad.

Fel a fejjel :)

2016. aug. 2. 03:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja,nem kezdtem el szidni a srácot, mert evidens,hogy egy gerinctelen gyökér.
2016. aug. 2. 03:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Akárkinek beszélek róla, mindegyik azt mondja, hogy felejtsd el, majd lesz más vagy éppen így jártál, ez van, fogadd el.
2016. aug. 3. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!